Çocuk Meclisi Üyeleri ESER’li Öğrencilerle Buluştu

Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, Eyüpsultan Belediyesi bünyesinde bulunan zihinsel ve fiziksel engelli bireyler için hizmet veren Engelliler Sürekli Eğitim ve Rehberlik Merkezi’nin (ESER) özel öğrencilerinin çalıştığı Zahir Kafe'yi ziyaret etti.

30 Aralık 2019 Pazartesi 10:20
1615 Okunma
Çocuk Meclisi Üyeleri ESER’li Öğrencilerle Buluştu

Özel öğrencilerle yakından ilgilenen Eyüpsultan Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, eğitim alan özel öğrencilerle yemek yiyip sohbet etti. ESER’li öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Çocuk Meclisi Başkanı Yunus Emre Muti, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Bugün Zahir Kafe’yi ziyarete geldik. Burada bizden büyük engelli abilerimiz ve ablalarımızla sohbet etme şansı yakaladık. Engelliler için farkındalık oluşturmak istedik. Bugün onlarla keyifli vakit geçirerek güzel bir anı bırakmak istedik. Bize destek olan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e de çok teşekkür ediyoruz.”

Zahir Kafe’de çalışan ESER öğrencilerinden Kerem Kayabaş ise şöyle konuştu: “Herkese geldikleri için teşekkür ediyorum. İyi ki varlar. Arkadaşlar buraya geldikleri için bizi çok mutlu ettiler. Burada garsonluk eğitim aldım. Burada çalışıp harçlığımı kazanıyorum. Bize çok yardımcı oluyorlar. Herkese çok teşekkür ederim. “

Çocuk Meclisi üyelerinden Tuğçenur Yılmaz; “ Engelliler için farkındalık oluşturmak istedik. Zahir Kafe’yi ziyaret ettik. Çok mutluyum engelli abilerimiz ve kardeşlerimizle vakit geçirdik. “ diye konuştu.

Aldıkları hediyeler ve gördükleri ilgi karşısında mutluluğunu gizlemeyen ESER öğrencileri, çocuklar ile keyifli anlar geçirdi.

Eyüpsultan Belediyesi

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24