Canlarıyla Vatan Kurtaranların Torunları, Kanlarıyla Hayat Kurtarıyor!

Türk Kızılayı Eyüpsultan Şubesi ile Tüm Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ŞEHİTLER HAFTASI münasebetiyle  “Canlarıyla Vatan Kurtaranların Torunları, Kanlarıyla Hayat Kurtarıyor” Sosyal Sorumluluk Projesiyle 20 Nisan Cumartesi günü Kan Bağışı organizasyonu düzenledi. 

22 Nisan 2019 Pazartesi 09:03
643 Okunma
Canlarıyla Vatan Kurtaranların Torunları, Kanlarıyla Hayat Kurtarıyor!

Türk Kızılayı Eyüpsultan Şubesi ile Tüm Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği ŞEHİTLER HAFTASI münasebetiyle 
“Canlarıyla Vatan Kurtaranların Torunları, Kanlarıyla Hayat Kurtarıyor” Sosyal Sorumluluk Projesiyle 20 Nisan Cumartesi günü Kan Bağışı organizasyonu düzenledi. 

Türk Kızılay Eyüpsultan Şube Başkanı ve Spor Bilimleri Uzmanı Hakan NERGİS: "Bugün bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz. Biz sivil toplum kuruluşlarıyla, devletimizin kamudaki temsilcileriyle projeler ve organizasyonlar yapmaya hazırız.Sadece bize gelen değil, bizim de gidip talep oluşturacağımız kurumlar olacak. Biz birlikten yanayız. Dil, din ve ırk ayırt etmeksizin tüm toplumu kucaklamak istiyoruz. Gelecek günlerde de kampanyalarımız, projelerimiz ve organizasyonlarımız devam edecektir," dedi.



 Tüm Gazi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneğinin Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Ünal ise; "Bugün burada Yüce Türk milletinin ne kadar duyarlı olduğunu ne kadar hassas olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Sadece çevre ilçelerden değil, İstanbul dışından dahi gelerek bizlere destek olan herkese teşekkürederim. Gün birlik günüdür, beraberlik günüdür Allah herkesten razı olsun" diyerek sözlerini tamamladı. 



Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Çekiç ise; bu tarz etkinliklere devam edeceğiz. Bizler sadece kurum olarak değil bir Türk vatandaşı olarakta görevimizi yaptık. Projesini tamamladığımız Gazi ve Şehit Çocuklarımızın Eğitimlerine destek amaçlı olarak yeni bir sosyal sorumluluk organizasyonu ile yolumuza devam edeceğiz inşallah, dedi..

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 22.04.2019 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24