2019 DGS tercihleri ne zaman başlayacak?

DGS'ye katılan adaylar ÖSYM'den tercih kılavuzu açıklaması bekliyor. Önlisans programlarından lisans programlarına geçecek adaylar DGS tercih kılavuzunda yer alan bilgiler doğrultusunda istedikleri bölüm ve üniversiteyi seçecek

29 Temmuz 2019 Pazartesi 11:40
617 Okunma
2019 DGS tercihleri ne zaman başlayacak?

Sonuçların açıklanmasının ardından gözler DGS tercih kılavuzunda. ÖSYM henüz DGS tercih kılavuzunu adayların erişimine açmadı. DGS 2019 tercih kılavuzu henüz ÖSYM tarafından yayınlanmadı, gelecek hafta tercih kılavuzunun yayınlanması bekleniyor.

Sonuçları https://sonuc.osym.gov.tr/ 'den ulaşabilirsiniz.

DGS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

DGS'de sonuçların açıklanmasından birkaç gün sonra ÖSYM tarafından tercih kılavuzu yayınlanacak ve yeni eğitim öğretim yılı başlamadan tercihler yapılacak.

DGS TERCİHLERİ NASIL YAPILIR?

DGS tercihleri ÖSYM’nin aday işlemleri sayfasından yapılır. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak ilk adım aşılır. Şifrenin unutulması durumunda e Devlet bilgileriniz ile sisteme giriş yapabileceğinizi unutmayın.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24