YENİLİKÇİ BİR BURGER HAREKETİ: POP UP BURGER STORE

Uluslar arası kalite ve hijyen standartlarına azami derecede özen gösteren Pop Up Burger Store; sizleri Göktürk’te lezzetli yolculuklara çıkarıyor.

28 Aralık 2019 Cumartesi 16:12
2321 Okunma
YENİLİKÇİ BİR BURGER HAREKETİ: POP UP BURGER STORE

Pop Up, burgerlerini onlarca denemenin ardından, bulduğu kendine özgü tereyağlı ekmekleriyle müşterilerine sunuyor. Sizleri eşsiz lezzetleriyle farklı serüvenlere çıkaran Burger Store, ürünlerini, yerel üreticilerden aldıkları nitelikli etler ve tadında gizli bir lezzet içeren Pop Up mayonezleriyle hazırlıyor.

Yenilikçi akımlardan etkilenerek farklı sunumlar ve atıştırmalıklarla müşterileriyle buluşan Pop Up; kocaman ele sığmayan burgerlerin yerine, optimal burger dedikleri ürünleri; en basit, en sevilen, en iyi malzemelerle yapıyor.

Amerikan dinerlarının en iyi ve en sevilen bölgesel lezzetlerini de menüsünde bulunduran Pop Up Burger Store; sokak lezzetlerini, ev yapımı hamburgerleri, hot dog ve çıtırları, geleneksel bir yol ile müşterileriyle buluşturuyor.

HADİ SEN DE ŞİMDİ YENİ BURGER AKIMINA KATIL!

Adres: Göktürk Mahallesi, İstanbul Caddesi, Country Life Sitesi, No:30/32 J/K, Göktürk, İstanbul

Telefon: 0212 812 75 12

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 31.12.2019 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.