Yalın Evler Sitesi'nde Koronavirüs Paniği Asılsız Çıktı

Geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde Göktürk Bölgesi'ndeki Yalın Evler Sitesi'nde Koronavirüs paniği yaşandı. Yaşanan paniğin asılsız olduğu ortaya çıktı. Site müdürü Kaan Bey konuyla ilgili bize açıklamada bulundu.

20 Mart 2020 Cuma 15:44
1166 Okunma
Yalın Evler Sitesi'nde Koronavirüs Paniği Asılsız Çıktı

Yalın Evler Sitesi Müdürü Kaan Bey bize yaptığı açıklamada "Sitemizde saat 23.11'de gerçekleşen olay adli bir durumdur. Sitemizde yüzünde kan ve yaralar bulunan bir birey giriş yapmak isterken güvenlik ekibimiz olaya müdahale etmiş ve polise haber verilmiştir. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri şahsın yabancı uyruklu olması sebebiyle Sağlık Bakanlığı ile iletişime geçilmiş ve olay yerine bir ambulans gelmiştir. Yaşanan durum adli bir olaydır. Koronavirüs ile bir ilgisi yoktur " ifadelerini kullandı.

Söz konusu durum ile ilgili video: https://www.gokturkdergisi.com/yalin-evler-sitesi-video,20.html

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 20.03.2020 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24