TURGUT ÖZAL ORTAOKULU VOLKAN BİNİCİ Z KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Volkan Binici Z Kütüphanesi açılışı yapıldı.

28 Şubat 2019 Perşembe 17:35
1875 Okunma
TURGUT ÖZAL ORTAOKULU VOLKAN BİNİCİ Z KÜTÜPHANESİ AÇILDI

Hayır sever Binici ailesi tarafından okulumuza yaptırılan Zenginleştirilmiş Kütüphane'nin (Z Kütüphane) açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÖĞÜTCÜ ve İlçe Şube Müdürümüz Mustafa SOMUNCU'nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Törende konuşan Okul Müdürümüz Ahmet TIRPAN , zenginleştirilmiş kütüphanenin okul bünyesine katılmasından ve öğrencilerin hizmetine sunulmasından dolayı hayırsever Binici ailesine teşekkür etti.

Daha sonra açılışta konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÖĞÜTCÜ "okullarımızın bünyesinde Kütüphane olmasına önem veriyoruz.Çocuklardaki okuma zevkini arttırıyor.Bu gün sizlerle açılışını gerçekleştireceğimiz ve sizlere önemli katkı sunacağına inandığım Z-Kütüphaneyi okulumuza kazandıran Binici ailesine teşekkür ediyoruz " dedi.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Murat ÖĞÜTCÜ'nün konuşmasının ardından Z Kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.03.2019 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24