Tırnak Butik yeni şubesini Göktürk’te açtı!

Tırnak Butik yeni şubesini Göktürk’te açtı!

08 Haziran 2021 Salı 11:48
1384 Okunma
Tırnak Butik yeni şubesini Göktürk’te açtı!

2011 yılından beri hizmetinizde olan Tırnak Butik, kaliteli ve butik hizmet anlayışıyla sizlerle olmaya devam ediyor. Kuruluşunu takip eden yıllarda sunduğu hizmetlere işletme, malzeme tedariği ve uzman yetiştirme gibi seçenekleri de ekleyerek büyümeye devam ediyor.

2017 yılından beri kendi markası ile kaliteli ürünleri sizlerle buluşturan Tırnak Butik bunun yanı sıra dünyada önde gelen markaların da distribütörlüğünü üstlenmekte. 2019 yılından beri de franchise veren Tırnak Butik, Ataşehir, Bahçeşehir, Bağdat Caddesi ve Nişantaşı şubelerinden sonra Göktürk şubesi ile de Göktürklülerin hizmetinde.

Tüm şubelerinde aynı standart kaliteyi sunmayı taahhüt eden Tırnak Butik titizlik konusunda da hassas işletmelerden. Kalite standardının yüksek olmasıyla misafirlerinin sık sık tercih ettiği yerlerden.

Tırnak Butik sadece tırnak ve oje gibi konularda uzmanlaşmış değil. Sunulan hizmetlere baktığımızda İpek Kirpik, Protez Tırnak, Kalıcı Makyaj, Microblading (Kıl Tekniği) Kaş, Kirpik Lifting, Kirpik Lifting Botox, Kalıcı Oje ve Dudak Renklendirme yer alıyor.

Güzellik sektöründe dünyadaki yenilikleri takip ederek adaptasyonunu sağlayan Tırnak Butik bu sayede her zaman günceli ve hizmetlerini daha gelişmiş bir şekilde misafirlerine sunuyor.

Tırnak Butik Göktürk

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi İstanbul Caddesi Neo Vista Çarşı No:16 C Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0533 238 31 22

Instagram: tirnakbutik

Web: tirnakbutik.com
 

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.