SÜT RÜYASI

06 Mayıs 2019 Pazartesi 14:24
613 Okunma
SÜT RÜYASI

Süleyman Demirel Üniversitesi Burdur Meslek Yüksek Okulu mezunu Süt Teknikeriyim. Süt işletmelerinde süt teknikeri olarak çalıştım. Daha sonra İş-Kur, Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde açılan meslek edindirme kurslarında eğitmenlik yaptım. Süt Rüyası markamızla dört yıldır ev yapımı şeklinde peynir atölyesi çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bir yıldır katkısız ev yapımı süt reçeli ve katkısız, pastörize, şirden mayalı peynir çeşitleri üretimimiz var.

Süt Rüyası Peynir Atölyemiz, İstanbul-Kadıköy de. Otuzun üzerinde süt ürününü ''ev yapımı'' şeklinde üretebiliyoruz. Ari belgeli çiftlik sütünden katkısız, pastörize, şirden mayalı, probiyotik olarak üretiliyor. Atölyemizde bu çeşitlerin yapımını uygulamalı olarak çalışıyoruz. Talep edildiğinde İstanbul dışında çiftlik ortamında peynir atölyesi yapıyoruz. Otel ve restoranların mutfaklarında eğitim çalışmalarımız oldu. Kurumsal çalışmalar yapıyoruz. Yurt dışından da misafirlerimiz geldiğinde peynir atölyesi yapıyoruz.


Eğitimlerimiz butik üretim için uygun. Amaç katkısız ve sağlıklı üretimse her alanda hizmet verebiliyoruz.

Gurme peynirlerimiz ve Süt Reçelimiz var.

Peynirlerimiz ve diğer süt ürünlerimiz özel lezzetler sunan şarküterilerin raflarında yer almaya başladı. Whatsapp hattımızdan sipariş verebilirsiniz. Yakında internet sitemizden de satışımız başlayacak.

İLETİŞİM ADRESLERİMİZ:

0 505 348 17 22


www.sutruyasi.com

ıntagram logo ile : sut.ruyasi

Facebook logo ile : Süt Rüyası Peynir Atölyesi

[email protected]

Eğitim Mah. Nahit Bey Sokak Şehit Hakan Baylan Apt.
A Blok No:25 K:3 D:23 Kadıköy/İstanbul

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.05.2019 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24