Son Dakika: Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı! İstanbul'un yanı başı gece yarısı sallandı...

Muğla açıklarında gerçekleşen 4.0 büyüklüğündeki depremin ardından bir sarsıntı da Marmara Denizi açıklarında yaşandı. AFAD'ın 4.1 şiddetinde açıkladığı deprem, çevre il ve ilçelerden hissedildi. Gelen ilk bilgilere göre herhangi bir olumsuzluğu rastlanılmadı.

21 Şubat 2022 Pazartesi 09:12
501 Okunma
Son Dakika: Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı! İstanbul'un yanı başı gece yarısı sallandı...

Tekirdağ'ın Şarköy açıklarında Marmara Denizi'nde saat 23.20'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği saptanan sarsıntı, çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

AFAD: HERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA RASTLANILMADI

AFAD'dan yapılan paylaşımlarda "Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında saat 23.20'de 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

DAKİKALAR ÖNCE MUĞLA AÇIKLARINDA DA BİR DEPREM MEYDANA GELDİ

Marmara Denizi'ndeki depremin yarım saat öncesinde Ege Denizi'nde de 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü On İki Ada olmak üzere Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında gerçekleşen sarsıntı 22.47'de yaşandı.

AFAD'DAN 3 MADDELİK UYARI

Son Dakika: Deprem gerçeği bir kez daha kendini hatırlattı! İstanbul'un yanı başı gece yarısı sallandı

AFAD, peş peşe gelen sarsıntıların ardından vatandaşları deprem anında yapmaları gerekenler konusunda uyardı. AFAD yaptığı paylaşımda, "Deprem anında uygulanacak doğru davranışlar hayat kurtarır! Sakin olun; deprem sırasında panik yapmak doğru davranışları uygulamanıza engel olur. Uzak durun; balkon, merdiven ve asansör deprem anında ilk zarar görecek yerlerdir. Çök-Kapan-Tutun hareketi ile hedef küçültün" ifadelerine yer verildi.

İnternet Medyası

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24