Sanat Halı Göktürk

Halının sanat hali...

11 Ocak 2019 Cuma 15:20
2128 Okunma
Sanat Halı Göktürk

1985 yılında ticarete başlayan ve ihracat şampiyonları arasında yer alan Kartal Halı'nın Türk Halı Sektörüne kazandırdığı Sanat Halı, "Halıya İşlenen Sanat" sloganı ve özgün tasarımlarıyla sektördeki yerini almıştır.

İş ahlakı, özveri ve disiplini kendisine kılavuz edinen Sanat Halı, ürünlerini yer döşemesinin ötesinde dekorasyon aracı olarak görmekte ve kendi bünyesinde bulundurduğu tasarım ekibi ile eşsiz desenleri, modern dokuma teknikleriyle halılara işleyerek, her beğeniye uygun ürünler sunmaktadır.

Gelenekselliğin yanında yeniliklere de açık olan Sanat Halı kendine özgü çizgisi ve kullandığı farklı iplikler ile 'yenilikçi' ve 'sıradışı' bir marka olarak sektörde iddialı bir şekilde yerini almıştır.

Kalite ve tüketici memnuniyetini ön planda tutarak kısa zamanda istikrarlı ve kalıcı bir yükseliş yaşayıp sürekli gelişen dağıtım ağıyla muhteşem ürünlerini tüketicilerle buluşturmaktadır.

SANAT HALI

Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak oluyor. Biz de doğanın bu hareketliliğine ortak oluyoruz ve değişimin gücüne bizim kadar inanan, Sanat Halı'nın Kararlı Kadınları'nı bizimle yenilenmeye davet ediyoruz. Ve biliyoruz ki, yenilik evde başlar.

SANAT HALI GÖKTÜRK
Adres:
Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. No:13/B Eyüpsultan/İstanbul
Telefon: 0212 322 56 57

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.