Remzi Aydın Özel Röportaj - 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın Göktürk Dergisi Özel Röportajı - 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

04 Ekim 2018 Perşembe 22:12
700 Okunma
Remzi Aydın Özel Röportaj - 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Göktürk Dergisi'ne özel açıklamalarda bulundu. Remzi Aydın yaptığı açıklamada

"Bugün 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Bu vesile ile Kemerburgaz'daki Kliniğimizde hayvan dostlarımızlarla bir araya geldik. Onlarla sohbetler ettik. Mama dağıtımlarımız ki her ay mama dağıtımlarımızı yapıyoruz. 

Etkinliğimize katılanlar ile sohbet ettik, projelerimizi anlattık, yaptığımız çalışmaları anlattık. Hayvan Hakları konusundaki yaklaşımlarımızı paylaştık. Zaten biliyorlar. İnşallah taze bir başlangıç daha yaptık diyebilirim. " dedi.

Remzi Aydın son olarak " Göktürk Dergisi olarak bu konudaki hassasiyetlerinizi ve bu konudaki haberleri kamuoyu ile paylaşma noktasındaki çabanızı takdir ediyorum. Tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 05.10.2018 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24