NİLAY DORSA'DAN YENİ SİNGLE MÜJDESİ

Ümit Öner ile Hayata Dair programına konuk olan manken şarkıcı Nilay Dorsa sevenlerine single müjdesi verdi

13 Mart 2019 Çarşamba 10:28
802 Okunma
NİLAY DORSA'DAN YENİ SİNGLE MÜJDESİ

Ümit Öner ile Hayata Dair programına konuk olan manken şarkıcı Nilay Dorsa sevenlerine single müjdesi verdi. 

Ümit Öner ile Hayata dair programının konuğu olan Nilay Dorsa, ''Tüm Türkiye'de her gün bir mekanda sahne alan tek sanatçı benim, 2019 benim yılım olacak.'' açıklamasıyla iddialı bir çıkış yaptı.

 

Nisan ayında çıkacak olan yeni single çalışmasına Phuket'te klip çekmeye hazırlanan Nilay Dorsa, '' Önümüzdeki günlerde klip çekimim için Phuket'e gideceğim, bir önceki klibimi de Phuket'te çekmiştim Phuket'in doğasını ve kültürünü çok seviyorum, tamamen hazır bir stüdyo. Phuket harikalar dünyası, klibimiz çok iddialı olacak.'' ifadelerini kullandı. 

Canlı yayınlanan tek talk show programı olan Ümit Öner ile Hayata Dair programında Nilay Dorsa, ''Şarkıcılığı modellikten daha çok seviyorum. Ben eğlendirmeyi seven biriyim, sahnede olmak benim için bir tutku.'' cümlelerini belirtti. 

Yaz dönemi boyunca konser programlarının yoğun olacağını belirten Nilay Dorsa, 2019 yılında daha çok çalışacağını da vurguladı.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 13.03.2019 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24