Mucizelere değil Jeunesse’e inanın!

06 Mayıs 2019 Pazartesi 14:49
1492 Okunma
Mucizelere değil Jeunesse’e inanın!

Aynalara eskisi gibi bakamıyor, photoshopsuz fotoğraf çektiremiyorsanız, Jeunesse Global ile tanışma vaktiniz çoktan gelmiş demektir. Daha genç, daha sağlıklı ve daha güzel görünmeniz için cilt bakımı ve takviye edici gıdalardan kilo yönetimine ihtiyaç duyduğunuz her şey Jeunesse Global genç görünüm sisteminde bir araya geliyor ve sadece genç görünmek değil, genç hissetmek isteyenleri de bu eşsiz yolculuğuna davet ediyor.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız özelliklerle donatılan ürün koleksiyonu, bilim insanları tarafından geliştirilen özel patentli teknolojisi ile cerrahisiz güzelliği mümkün kılıyor. Tertemiz, lekesiz, ışıl ışıl bir cilt için geliştirilen Luminesce Cilt Bakım Serisi ürünleri birlikte kullanıldığında ince çizgilerin ve kırışıkların azalmasına, cildinizin canlılığını kazanmasına ve daha pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor.

Vücudu sadece dıştan değil içten de destekleyerek, içten dışa güzellik ve sağlık sunuyor. Saç ve tırnakların gelişimini kuvvetlendiren, ciltteki kırışıkların azalmasına yardımcı olan, kolejen içeren Naara, bitki konsantreleri ve ekstratları içeren süper meyve karışımı Reserve, meyve ve sebze özlerinin benzersiz bir kombinasyonunu içeren Fınıtı en gelişmiş gıda takviyeleridir.

Kilo yönetimi için basit gerçekçi sonuçları hedefleyen Zen Project 8 ürün serisi üç farklı aşamada formda kalmaya yardımcı olan güçlü bir program. Vücutta detoks, yağ kaybına hazırlamak, kilo vermek gibi görevler üstlenirken en iyi ve fit halinize ulaşmanızı sağlıyor.

Adeta sihir etkisi gösteren Instantly Ageless, yüzünüze uyguladıktan sonra, iki dakika gibi kısa bir süre içerisinde, gözaltı torbalarının, yüzdeki ince çizgilerin, kırışıklıkların, gözeneklerin ve cilt tonu farklılıklarının görünümünün azalmasını destekler. Özel olarak tasarlanan bu mikro krem, yüze uygulandıktan sonra 6-9 saat arası kalıcılığını koruyor.

Saçların ve saç derisinin görünümünü canlandıran RVL, yine özel bir teknoloji ve bitkisel içeriklerin birleşimi ile sağlıklı ve dolgun görünen saçlara kavuşmanızı sağlarken, ünlü bir makyaj tasarımcısı tarafından tasarlanan NV fondöten kısa sürede makyajınızı tamamlamanıza yardımcı olup cildinizin onarımını da üstleniyor.

2009 yılında Amerika’da kurulan Juenesse Global’ın Nobel ödüllü buluş içeren ürünü de dahil olmak üzere toplam 600’den fazla ödülü bulunurken, 154 ülkede de faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Dünya çapındaki büyük sponsorlukların beraberinde Galatasaray Spor Kulübü’nün de resmi sponsoru olan Jeunesse, insanların hayatlarını değiştirmeye devam ediyor.

Deniz Eyvazoğlu

05542325949

Instagram logo ile: eyvazoglud

denizeyvazoglu.jeunesseglobal.com

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.