MESLEĞİNİN 30. YILINDA 3. ŞUBE’YE HAZIRLANAN USTA BİR KUAFÖR

AVANGARDE kuaförün kurucusu Atilla Küp ile çok keyifli bir röportaj yaptık. Bizimle beraber saç tasarımının renkli dünyasını keşfetmeye var mısınız?

10 Şubat 2020 Pazartesi 13:46
2262 Okunma
MESLEĞİNİN 30. YILINDA 3. ŞUBE’YE HAZIRLANAN USTA BİR KUAFÖR

Kendinizden bahseder misiniz?

Ben Atilla Küp. Mesleğe 11 yaşında, Hyat Regency Hotel’de başladım. Mayad­rom Erdem Kıramer’de de­vam eden kariyerim, Bebek Yıldırım Özdemir bünyesin­de kendimi geliştirdikten sonra Göktürk’te Fabbrika SaçTasarım’ı kurmamla farklı bir boyut kazandı. Halen 2010 yılından beri faaliyette olan “Avangarde Kuaför”ün sahibiyim. Tem­muz ayında 2. Şubemi aç­mışbulunuyorum, 2020’de ise 3. şubemi açacak olma­nın heyecanını yaşıyorum.

Kuaför Salonlarınızdan söz eder misiniz? Nedir sizi diğerlerinden ayırt eden?

Günümüzde artık hemen hemen her sokakta 2-3 tane kuaför bulunuyor. Özellikle kadınların güzelliğe olan düşkünlüğünü düşünürsek hiçde yersiz sayılmaz. Ancak burada dikkat edilmesi gereken bazı konular var.

Benim, Atilla Küp olarak önceliğim sağlık. Salonlarımız­da kullandığımız markalar uluslararası bilinirliği olan, bü­yük markalar. Saçların yapısını bozmayan, aksine besleyen ürünler. Saçın ihtiyacına uygun işlem yapıldığında mutlu olmayacak müşteri yoktur.

Atilla Küp’e geldiğinizde bilirsiniz ki kendinizi emin ellere emanet ediyorsunuz. Bu müşterileri­mize büyük bir rahatlık ve güven sağlıyor.

Trendleri yakinen takip ediyorum, tüm ekibimin de takip etmesi için özel gayret gösteriyorum. Düzenli olarak yurtiçi ve yurtdışı eğitimlere hem kendim katılıyorum, hem de ekibimi gönderiyorum. Saçın da bir modası var. Mesela 2020 renklerini, kesimlerini şimdiden salonlarımızda uygu­lamaya başladık. Yeni bir yıla trendy girmek isteyen herke­si salonlarımıza beklerim.

Herkes her şeyi yapmamalı, herkesin bir uzmanlık alanı olduğuna inanıyorum. Ekibimi seçerken de bunlara dik­kat ediyorum. Kırık fön, düz fön, sarı boya, örgü vb. her işlem ayrı bir beceri ve mesleki bilgi gerektirir. Ekibimde herkesin, uzman olduğu konuda en az 20 yıllık deneyimi vardır. Bu çok önemli. Atilla Küp’e gel­diğinizde bilirsiniz ki kendinizi emin ellere emanet ediyorsunuz. Bu müşterilerimize büyük bir ra­hatlık ve güven sağlıyor. Yıllardır gelen müşterilerimden aldığım en değerli geri bildirimdir bu. O yüzden bu kadar emin bir şekil­de söyleyebiliyorum.

Salonlarınız kaçta açılıyor?

Sabah 7 oldu mu, bizim kuaförümüz açıktır. Sabah işe gidenlerle güne başlarız. Müşte­rilerimizin hizmeti bitene kadar da kapatmayız. Bizde saat kav­ramı bulunmaz. Müşterilerimizle kocaman bir aileyiz artık. Sanıyo­rum bu yüzden hep uzun süreli müşterilerimiz var.

Eklemek istedikleriniz?

Göktürk’te hep ilklere imza attık. Medikal ayak bakımını (padoloji) Göktürk’e ilk getiren kuaförüz. Sadece ayak güzelliği değil ayak sağlığı ile de donanım­lı bir ekibimiz bulunuyor. Bir çok erkek müşterimiz ellerinin bakımı için bizi tercih ediyor.

Şu anda salonlarımızda por­selen makyaj, ipek kirpik, kirpik perması, kalıcı oje, susuz mani­kür-pedikür vb. birçok uygula­mamız bulunuyor.

Göktürk bana çok uğur ge­tirdi. Hayat arkadaşımla burada tanışıp evlendim, 2 çocuğum da burada dünyaya geldi. 3 erkek evlat sahibiyim belki bu neden­den dolayı çocuk saç kesiminde ailelerin en tercih ettiği kuaför­lerdeniz. Annenin saç yapılırken ufaklıkların saçları kesiliyor. Ba­zıları evde tırnaklarını kestirmek istemiyor. Hepsinin minnoş elleri­ni burada kestiriyorlar...

İLETİŞİM

Telefon: 0212 322 01 00 - 0212 800 18 80 

Adres: Göktürk Merkez Mah Cumhuriyet Cad. Corner Apt. No:14, D:7, 34077 Eyüp/İstanbul

Mail: [email protected]

Web: www.avangardecoiffeur.com

Instagram: avangardegrenaturkiye- avangardeturkiye

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.01.2020 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.