MAPLE BEAR ANAOKULU

Çocuğunuzun geleceğini şimdiden aydınlatmak için Anaokulunda Kanada eğitim sistemi ayrıcalıklarını Maple Bear’da keşfedin.

19 Şubat 2019 Salı 11:50
2866 Okunma
MAPLE BEAR ANAOKULU

Çocuğunuzun geleceğini şimdiden aydınlatmak için Anaokulunda Kanada eğitim sistemi ayrıcalıklarını Maple Bear’da keşfedin.

OECD’nin Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı’na (Program for International Student Assessment – PISA) göre, Kanada, Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’ı önemli farklarla geride bırakarak, istikrarlı bir şekilde dünyadaki en iyi işleyen eğitim sistemleri arasında yer almaktadır.

Kanada,  Amerika Birleşik Devletleri ve Birleşik Krallık’tan önde gelmektedir çünkü OECD sadece coğrafya ya da maliyetler dolayısıyla nüfusun tamamının ulaşamadığı bazı istisnai mükemmel yerleri değil, bir ülkenin tüm sistemini ölçmekte ve değerlendirmektedir. Kanada’nın geniş devlet okulu sisteminde, her çocuğun kaliteli okullara erişimi mümkündür.

Geniş, iyi döşenmiş ve kitaplarla donatılan sınıflarda eğitim alan öğrenciler, nitelikli ve iyi eğitimli öğretmenler tarafından eğitilir.

Maple Bear, Kanada müfredatını hazırlamaktan sorumlu olan parlak ve yetenekli bireyler ile çalışmaktadır.

Çocuklarınızın 15’er kişilik özel sınıflarda, İngilizce eğitim alması için erken kayıt fırsatlarını kaçırmayın.

Maple Bear Kemerburgaz

Adres: Mithatpaşa Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:50, Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 360 08 78

Web Sitesi: www.maplebear.com.tr

Instagram: maplebearturkiye

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.