Larus Kıds Club Sizlerle...

Larus Kids Club; Çocuk Spor Merkezi

08 Aralık 2018 Cumartesi 13:33
2929 Okunma
Larus Kıds Club Sizlerle...

Larus Kids Club çocuklarınızın gelişimine yönelik alanında uzman eğitmenler ile doğru programlar ve yaklaşımların uygulandığı çocuk spor merkezi olarak faaliyet göstermektedir.

Larus Kids Club

Yaş grubu olarak 1 -12 yaş aralığındaki çocuklara 

  • Motor beceri gelişimi
  • Fiziksel, zihinsel ve sosyal girişimlerini destekleme
  • Hareket becerisi kazandırma

hedefi ile sizleri bekliyor.

Larus Kids Club 3 yaşına kadar çocuklarda ebevenli, 3 yaş ve sonrası çocuklarda ebeveynsiz olarak programlar sunmakta.  Ayrıca temel jimnastik, temel beceri koordinasyon, oyun grubu programları, zumba ve yoga dersleri de uygulanan Larus Kids Club'ta doğum günü ve diğer özel organizasyonlarınızı da gerçekleştirebilirsiniz.

Larus Kids Club Çocuk Aktivitelerini Nasıl Yapıyor?

Gym derslerimiz haftalık olarak hedef gelişim faktörleri göz önünde bulundurularak hazırlanan ders kurgusu ile yapılmaktadır. Gym alanımız haftanın konusuna göre düzenlendiğinden çocuklarımız her hafta farklı konsept içinde aktivitelerini aynı merak ve heyecanla uygulamaktadır.

Oyun gruplarımız haftalık hazırlanan workshop ve faaliyet başlıklarıyla, belirli gelişim süreci gözeterek düzenlenen programlar uygulamaktadır.

Larus Kids Club

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi 2.Kayın Sokak No:2/1 Larus Palas Göktürk - Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 45 43 - 0555 156 45 43

Web Sitesi: www.laruskids.com

E-Mail: [email protected]

Instagram: laruskidsclub

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.11.2019 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.