Konutunuz Depreme Dayanıklı Mı?

Konutunuz Depreme Dayanıklı Mı?

02 Ekim 2019 Çarşamba 00:00
1151 Okunma
Konutunuz Depreme Dayanıklı Mı?

Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız üzücü deprem sonrası tüm İstanbullular depreme yönelik hazırlıklar konusundaki eksiklerini gidermek adına adımlar atmaya başladı. Bu adımlara ek olarak yapılması gereken önemli bir adım daha var. Kentsel dönüşüm kapsamında yapılmış olsa da yeniden yapılmasını tavsiye ettiğimiz deprem dayanıklık testı. Bu işlemi Göktürk ve Kemerburgaz Bölgesi'nde kapsamlı bir şekilde yapabilecek bir firmadan da size bahsedelim. 


Konutunuzun Depreme Dayanıklılık Testi
Foresta - GMK Mimarlık

Foresta - GMK Mimarlık, depreme dayanıklık testi yapan, mimari proje ve inşaat hizmetleri veren çok amaçlı bir proje yönetim firmasıdır. Bünyesinde hayalinizdeki projeyi gerçekleştirebilmeniz için alanında uzman mimar, inşaat mühendisi, jeoloji mühendisi ve harita mühendisi barındırmaktadır. Proje tasarım ve uygulama ekipleri bulunmaktadır.

Sertaç Öztuna: 0532 470 10 03

Murat Köseoğlu: 0532 657 73 44

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 02.10.2019 18:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.