Kimyasal Barındırmayan Ev Tipi Döner

Bulyon, margarin ve sanayi tipi yağları yemeklerinde kullanmayan Country Döner; kimyasal barındırmayan ürünlerle, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet veriyor.

27 Aralık 2019 Cuma 15:27
1693 Okunma
Kimyasal Barındırmayan Ev Tipi Döner

Country Döner yemek noktasındaki deneyimlerini işin ustalarıyla birleştirerek, müşterilerinin karşısına yüksek kalitede, lezzetli ürünlerle çıkıyor.

Kahvaltı çeşitleri, tost çeşitleri, et döner, tavuk döner, ızgara, ekmek arası ürünler ve yan ürünlerle müşterileriyle buluşan Country Döner, benzersiz lezzetini itinayla seçtiği malzemelerden alıyor. Country Döner, dana etinin but kısmından özenle seçtiği taze etleri, salça, kekik, yoğurt, beyaz karabiber ve tuz ile birleştirerek lezzet şölenine çeviriyor. Muadillerinin aksine, döneri günlerce sosta bekletmeden müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Kalite standartlarında üretim yapan tedarikçilerle çalışan Country Döner, etlerini farklı noktalardan almak yerine güvenilir ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan kurumsal noktalardan alıyor. Kırmızı eti Kemerburgaz lokasyonunda bulunan Dilek kasabından, beyaz eti (tavuk- er piliç) ise KAR GIDA’dan alan lezzet durağınız, evinize gelen et tazeliğinde birçok ürünle sizleri bekliyor.

 Daha önce catering hizmeti ile lezzet severlerle buluşan Country Döner, yemeklerinde kullandıkları ürünleri objektif bir biçimde müşterileriyle paylaşıyor. Ayrıca yemeklerin sıcaklığını korumak adına yakın bölgelere paket servisi gibi seçenekler sunuyor.

İletişim:

Adres: İstanbul Caddesi, Palmals Residance, No: 2B. 34007, Göktürk / İstanbul

Telefon: 0212 322 00 45 – 0542 280 91 80

Instagram: countrydoner

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.