KEMERBURGAZ UÇAN BALON ANAOKULU

06 Mayıs 2019 Pazartesi 11:07
422 Okunma
KEMERBURGAZ UÇAN BALON ANAOKULU

Özel Kemerburgaz Uçan Balon Anaokulu olarak 17 HAZİRAN Pazartesi günü itibariyle yaz okulu etkinliklerimize başlıyoruz.

Uzman eğitmenler gözetiminde çocukların ilgi ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan yaz okulu programımız, zengin içeriği ile çocuklara dolu dolu geçirecekleri bir tatil imkanı sunuyor. Çocuğunuza unutamayacağı keyifli bir yaz tatili armağan ederken , sizler de gözünüz arkada kalmadan rahatça işlerinizle ilgilenebiliyorsunuz...

Programımızın amacı; çocuklarımızın sıcak arkadaşlık ortamı içerisinde bedensel, ruhsal, sosyal yönden gelişimlerini desteklerken, eğlenceli bir yaz tatili geçirmeleri için gerekli olan aktiviteleri sunmaktır.

KEMERBURGAZ UÇAN BALON YAZ OKULU kapsamında yapılacak etkinlikler:

KİD’S GYM, MİNİ YOGA , AQUA TOTS YÜZME ETKİNLİĞİ, ART&CRAFT, MÜZİK, MİNİ SURVİVOR PARKUR OYUNLARI, DRAMA , KUKLA GÖSTERİLERİ , OKUMA SAATİ , EĞİTSEL GRUP OYUNLARI , SCAMPER (BEYİN FIRTINASI) , YAŞAYAN DEGERLER EĞİTİMİ , MUTFAK ETKİNLİKLERİ , SU OYUNLARI , BAHÇE OYUNLARI , GEZİLER , PİKNİKLER , SÜRPRİZ PARTİLER.ÇİFTLİK

*Aqua-Tots’un Kapsamlı Yüzme Eğitimi :2-6 arası tüm gruplarımız programa katılabiliyor.Aquatots un profesyonel eğitmenleri ve ekipmanlarıyla birlikte ozonlama sistemiyle temizlenmiş havuzlarda alınan yüzme programı bitiminde öğrencilerimiz yüzme sertifikalarını alıyorlar.

Okul arkadaşlarıyla birlikte eğlenerek yüzme öğrenmenin keyfi Uçan Balon Anaokulunda..

*Çiftlik günü:Binicilik günü için Kemerburgaz da yer alan ALKUZU at çiftliğine gidiyoruz.Uzman eğitmenler eşliğinde atlara binip piknik yapıyoruz.eğlenceli aktiviteler, hayvanlar ve doğayla iç içe harika bir gün geçiriyoruz.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24