Kemerburgaz Kültür Merkezi ve Nikah Salonu açıldı

Bölgede büyük bir ihtiyacı karşılayacak olan Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz Kültür Merkezi ve Nikah Salonu düzenlenen törenle açılarak hizmete alındı.

01 Ekim 2021 Cuma 11:35
878 Okunma
Kemerburgaz Kültür Merkezi ve Nikah Salonu açıldı

Açılış için düzenlenen törene Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ile birlikte Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Canan Kalsın, Ahmet Hamdi Çamlı, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, Mithatpaşa Mahalle Muhtarı Gürkan Yılmaz, Mimarsinan Mahalle Muhtarı Turgut Koçum ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış öncesi Rumelili Cüneyt Şentürk bir konser verdi. Konserin ardından protokol konuşmaları gerçekleştirildi.

BU İLÇEDE YAŞIYOR OLMAK, HİZMET VERİYOR OLMAK BÜYÜK BİR ŞEREF”

Törende kürsüye gelerek bir konuşma yapan Başkan Deniz Köken, döneminde yapılan eserlerin mimari olarak bir şeyi temsil etmesini istediğini belirterek: “2019 – 2024 mimarisinde böyle bir konsept var. Dönemimiz bir şeyler kazansın istedik. Mimaride estetik, kullanışlılık, ulaşılabilirlik olsun istedik. Bu bölgede Matematik Evi yaptık. Çok yoğun bir talep oldu. Şimdiye kadar 30 eseri hayata geçirdik. Normal şartlarda 40 eserimiz olacak ama gücümüz yeterse olursa bu sayıyı yukarı çekmeye çalışacağız. Biz bu ilçeye güzel işler bırakalım istiyoruz. Bu ilçede yaşıyor olmak, hizmet veriyor olmak büyük bir şeref. Hizmetlerimizi, hangi bölgemizin neye ihtiyacı olduğunu değerlendirerek yapıyoruz. Okul eksikliklerini tamamlamaya çalışıyoruz. Şu anda 8 okul inşaatımız başladı. 4 tane daha gelecek. Okullarımızı en modern hale getireceğiz.” dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.10.2021 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24