KEMER COUNTRY TAKVİMİ

Haftasonununuzu keyiflendirmek için Kemer Country Club'a bekleriz

19 Mart 2019 Salı 10:30
2081 Okunma
KEMER COUNTRY TAKVİMİ

Kemer Country Club içinde golf sahaları, atlı spor klübü,tenis kortları, fitnes salonu, açık kapalı yüzme havuzları barındıran doğa ile başbaşa kalabilceğiniz yemyeşil alana kurulmuş olan Göktürk’ün vazgeçilmez adreslerindendir.

Klüp üyelerine sağladığı avantajların yanısıra üye olmayan bireyler için de pek çok aktivite fırsatı sağlamakta.

Bunlardan biri Bol Pazar. Daha önceden sadece Pazar günleri kurulan Pazar geçtiğimiz günlerde 6 güne çıkarılarak ulaşılabilirliği daha kolay hale getirdi. Artık haftanın 6 günü Kemer Country Club’ta bulunan Bol Pazar’ı ziyaret edebilir, alışverişinizi yaptıktan sonra golf sahalarına bakan bahçesinde yemeğinizi yiyebilir canlı müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Çocuklarınız için de eğlenceli oyun parkurları sayesinde hem siz hem onlar güzel zaman geçirebilirsiniz.

Kemer Country’de bu ay gerçekleşecek olan turnuvadan da bahsedelim. “Texas Scramble Golf Turnuvası” 24 Mart 2019 Pazar günü gerçekleşecek turnuvaya klüp üyeleri katılabiliyor.

Turnuva detayları ise şöyle;

Format : Texas Scramble

Başlangıç Saati : 12:00 Shotgun

Turnuva Katılım Ücreti :Kişi başı 150 TL (Turnuvada oynamak isteyen junior oyuncular için de aynı fiyat geçerli olacaktır.)

Katılım :Resmi Handicap sahibi Kemer Country Club Üyeleri

(Turnuva Katılımı Hafta İçi Golf Üyelerini Kapsamamaktadır)

Turnuva Kaydı :Turnuva kayıt işlemi online sistem üzerinden 11 Mart 2019 Pazartesi günü saat 11:00'da başlayacak olup, 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 12:00'da sona erecektir.

Her grup için bir kişi takım kaptanı olup sistemden, önce kendini kaydedip takım adı açacak daha sonra takımdaki diğer oyuncuları kayıt edecektir.

Turnuva sonrası yemekli ödül töreni yapılacaktır.

Saha, turnuva katılımcısı olmayan kişiler için saat 08:30 ile 11:30 arası açık olacaktır.

Detaylı bilgi için : 0212 239 87 20

Bu haftasonunuzu biraz reklendirmek ve keyifli vakit geçirmek isterseniz Kemer Country’nın harika doğasına davetlisiniz.

  • Tel : 0212 239 70 10

    Fax : 0212 239 91 76

  • Kemer Yapı ve Turizm A.Ş. Atlıspor Cad. No:7 Göktürk/İstanbul
  • [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.03.2019 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24