İstanbul’daki Giresunlular, Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’ndaki GİRESUN ŞENLİĞİ’nde Buluştu

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultan’daki Giresunlularla Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’nda düzenlenen Giresun Şenliği’nde buluştu.

25 Mart 2019 Pazartesi 09:21
1373 Okunma
İstanbul’daki Giresunlular, Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’ndaki  GİRESUN ŞENLİĞİ’nde Buluştu

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüpsultan’daki Giresunlularla Yeşilpınar Yağlıdere Parkı’nda düzenlenen Giresun Şenliği’nde buluştu.

Eyüp Giresunlular Derneği işbirliğiyle düzenlenen şenliğe, sadece Eyüpsultan’dan değil İstanbul’un diğer ilçelerinden de katılım oldu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Giresun Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit, AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, Eyüp Giresunlular Derneği Başkanı İsa Kayış ve ilçe protokolünün katıldığı şenlikte, Giresun’un yöresel lezzetleri ikram edildi.

Beş bine yakın kişinin katıldığı şenliğe katılanlar güneşli bir bahar havasında hem Karadeniz müziklerini dinleme hem de yöresel yemekleri tatma imkanı buldular. Giresunlu sanatçı Özkan Karadeniz, Hüseyin Çendeoğlu ve Ayten Kavraz sevilen Karadeniz eserlerini seslendirdi. Kemençe eşliğinde horon ekibinin gösterileri ve çocuklar için düzenlenen birbirinden renkli animasyonlar büyük ilgi gördü. Giresunlular kemençe eşliğinde bol bol horon oynayarak eğlenceli saatler geçirdiler. Giresunluların horonuna zaman zaman protokol de eşlik etti.

Davetlilere Karadeniz pidesi, kara lahana çorbası, keşkek, Balkan tulumba tatlısı ikram edildi. Ayrıca Eyüp Giresunlular Derneği üyesi hanımlar, davetliler için hazırladıkları yöresel lezzetleri ikram ettiler.

AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken, programda yaptığı konuşmada Eyüpsultan için hazırladığı projeleri anlattı. Yeşilpınar’ın da içinde yeraldığı Veysel Karani bölgesine birçok yeni park ve merkez yapılacağının müjdesini veren Köken şunları söyledi: “Eyüp’ü dört bölgeye ayırdık. Akşemsettin, Çırçır, Karadolap ve Yeşilpınar mahallelerimizden oluşan Veysel Karani bölgemizin eksiklerini 3 aydır yaptığımız saha gezilerimiz sırasında vatandaşlarımızla yaptığımız görüş alışverişinde tesbit ettik.

Projelerimizi halkımızın istek ve sorunlarına göre oluşturduk. Veysel Karani bölgemize Çırçır Spor Parkı, Çırçır Farkındalık Parkı, Çırçır Kapalı Spor Salonu, Engelli Rehabilitasyon Merkezi, Teknoloji Deneyimleme Yerleşkesi, Akşemsettin Yaşam Alanı, Veysel Karani Polis Karakolu, Karadolap Semt Parkı, Karadolap Yaşam ve Spor Alanı, Yeşilpınar Bölge Parkı, Cami, Sosyal Tesis ve Zeminaltı Otoparkı, Yeşilpınar Macera Parkı ve Yeşilpınar Spor Tesisi yapacağız.”

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.03.2019 10:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24