İSTANBUL'A BU HAFTASONU KAR UYARISI YAPILDI

İstanbul'da hafta sonu kar yağışının etkili olacağı öğrenildi

20 Şubat 2019 Çarşamba 09:22
1094 Okunma
İSTANBUL'A BU HAFTASONU KAR UYARISI YAPILDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre; İstanbul'da hafta sonu karla karışık yağmur, zaman zaman kar yağışı etkili olacak.

Perşembe gününden itibaren 13 derecelerde seyreden hava sıcaklığının hissedilir bir şekilde düşeceği bildirildi.

Kentte Cuma günü yağmur başlayacak ve ani düşen hava sıcaklığı ile Cumartesi günü karla karışık yağmur ve kar etkisini göstermeye başlayacak ve bu yıl yerde tutabilecek ilk kar yağışı olacak. 

Yağış Pazar sabahı etkisini kaybedecek.

Ayrıca dünden beri devam eden sis öğle saatlerinde etkisi kaybedecek.

Şehir hatları, "Eminönü-Üsküdar ve Haliç seferleri hariç tüm seferlerinin sis nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. İstinye-Çubuklu arasındaki arabalı vapur seferleri de durdu.

Yoğun sis uçak seferlerinin de aksamasına neden oldu THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yoğun sisin iki havalimanında da iniş kalkış kapasitesini düşürdüğünü belirterek uçuşlarda aksamalar yaşandığını, saat 10:00 civarı uçuşların normale döneceğini tahmin ettiklerini belirtti.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 20.02.2019 09:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24