Inomaker Robotik Kodlama Atölyeleri Yeni Öğrencilerini Bekliyor!

Küçük yaştaki öğrencilere robotik kodlama öğretmeyi amaçlayan, hedefleyen Inomaker; Göktürk'te yeni öğrencilerini bekliyor!

30 Eylül 2021 Perşembe 13:14
1094 Okunma
Inomaker Robotik Kodlama Atölyeleri Yeni Öğrencilerini Bekliyor!

21.Yüzyıl gereksinimlerinde robotik kodlamanın önemini hiç düşündünüz mü?

Öncelikle robotik alanından bahsedelim. Robotik; bilgisayar, yazılım, makine ve kontrol birimleri ile uzay bilimlerini de içine alan birçok mühendislik disiplininin ortak bir çalışma alanıdır. Kodlama ise bilgisayarın/robotun donanıma nasıl davranacağını anlatan, bilgisayara yön veren komutlardır.
Teknoloji ve bilgisayarlar ile etkileşim içinde olduğumuz bir dünyâda kodlamayla çocuklar teknolojiyi kendi yarârına kullanabilmeyi öğrenir ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirir. Dünyâ'nın en büyük firmalarının kurucuları herkesin küçük yaşlardan îtibâren programlama öğrenmesi gerektiğini savunuyorlar. Çünkü kod yazma çiftçilikten hukûka, inşaattan tıbba kadar her endüstride kendine yer edinmiş durumda.

Ayrıca kodlama eğitimiyle çocuklar matematik, bilim, problemlere çözüm üretme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcılık alanlarında beceri kazanıyor ve algoritmik düşünme ile tasarım odaklı düşünebilmeyi öğreniyor.


Inomaker da her katılımcısına algoritmik düşünme ve temel kodlama prensipleri ile tasarım odaklı proje geliştirmeyi kazandırmakta ve çocuklarımızı 21. yüzyıl yetkinliklerine sahip bireyler olarak geleceğin dünyasına hazırlamayı amaçlamakta. Devâm etmekte olan grupları ve yeni kayıtlarıyla Göktürk’te 5 yaş ve üstü tüm öğrencilerini bekliyor. Inomaker'a sosyal medya ve web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

İletişim:

Şenol Yüksel: +90 554 322 40 82
Web Site: www.inomaker.com
Instagram: www.instagram.com/inomaker/

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 08.10.2021 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.