İNFO YAPI İÇ MİMARLIK Hizmetinizde!

İnfo Yapı İç Mimarlık ihtiyaçlar doğrultusunda yenilikçi, fonksiyonel ve özgün projeler üretmekte ve sizleri konfor kendinizi alanınızda hissetmenizi hedeflemekte.

03 Kasım 2021 Çarşamba 11:24
2327 Okunma
İNFO YAPI İÇ MİMARLIK Hizmetinizde!

Günümüzde büyük bir hızla değişmekte olan malzeme ve tasarım stillerini takip ederek sizlerin istekleri ve beklentileri doğrultusunda ev, ofis ve dükkan tasarımlarında değişik renk ve konsept uygulamalarını ön plana çıkartmakta olan İnfo Yapı İç Mimarlık, sizlere tüm hizmetini sunar.

Tasarım sürecini başından sonuna kadar büyük bir özenle sürdüren ekibi; projelendirme ve uygulama konusunda müşteri memnuniyetini önplanda tutarak hizmet sunmaktadır.

Bununla beraber İnfo Yapı İç Mimarlık; komple mutfak ve banyo yenileme, dekoratif duvar uygulamaları ve yeni nesil duvar kağıtları seçeneklerini de sizlere sunuyor.

İnfo Yapı İç Mimarlık şirketinin İç Mimarı Taha Yasin KIRKGÜL, İstanbul T.C. Ayvansaray Üniversitesi'nin Mimari Restorasyon bölümünden mezun olup daha sonra T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. Hâlihazırda T.C. Beykent Üniversitesi İç Mimarlık Ana Bilim Dalı - İç Mimarlık Bilim Dalında Yüksek Lisans Tezi yazmaktadır. Çeşitli ortak iç mekan projelerinde kontrolörlük yaptıktan sonra kamu kurumunda İmar Durum Uzmanı olarak çalışmalarına devam etmiştir. Daha sonra Freelance İç Mimarlık projeleri üzerinde çalışmalarına devam etmiştir. 2021 yılında İnfo Yapı İç Mimarlık ailesine dahil olmuştur.

İletişim

İnstagram: @infoicmimarlik

İnternet Adresiwww.infoicmimarlik.com

E-Mail[email protected]

Tel: 0212 322 27 27

Gsm: 0545 690 69 69

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 03.11.2021 13:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.