Haircode By Hakan Öğeç Yeni Yerinde Sizlerle

Haircode By Hakan Öğeç yeni yerinde sizlerle...

04 Temmuz 2020 Cumartesi 15:14
1269 Okunma
Haircode By Hakan Öğeç Yeni Yerinde Sizlerle

Göktürk'te son trend saç kesimleri, renkleri ve tasarımları uzun bir zamandır sizlerle buluşturan Haircode By Hakan Öğeç yeni yerinde yeni normalde sizlerle olmaya devam ediyor.

Haircode kurucusu Hakan Öğeç "Haircode olarak sunduğumuz hizmetleri kişiye özel çözümler olarak özetliyoruz. Misafirlerimize sunduğumuz saç kesim, renklendirme ve tasarım uygulamalarını kalıpların dışına çıkarak bireyin ihtiyacı doğrultusunda farklı yöntemler ile uyguluyoruz. Bu sayede sunduğumuz hizmetler misafirlerimizin genel görünümü için kişisel çözümler olarak özetlenebiliyor." ifadeleri ile sundukları hizmeti Göktürk Dergisi'ne aktardı.

Randevu sistemiyle çalışan Haircode'a sosyal medya adresleri ve telefon numaralarından ulaşarak bilgi alabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Haircode By Hakan Öğeç

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Hacı Rıza Sokak, Numara 1B, Göktürk - Eyüpsultan/İstanbul

Instagram: _haircode

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.07.2020 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.