Göktürk’te Eski Rum Mezelerini Tatma Keyfi

2001 yılında yılında çıkmış olduğumuz bu yolculukta 2013 yılında Cundalı Balık adıyla Göktürk’te eski Rum mezeleriyle hizmetinizdeyiz!

19 Kasım 2018 Pazartesi 12:33
1338 Okunma
Göktürk’te Eski Rum Mezelerini Tatma Keyfi

Cundalı Balık İşletmecilerinden Murat Yıldız Cundalı Balık'ı Göktürk Dergisi'ne anlattı.

2001 yılında yılında çıkmış olduğumuz bu yolculukta 2013 yılında Cundalı Balık adıyla Göktürk’te eski Rum mezeleriyle hizmetinizdeyiz!

Cundalı Balık Murat Yıldız

Eski Rum meyhane mezeleri ve Cunda Adasına özgü Ege otlarıyla sentezlediğimiz mutfağımızda, doğallığın hâkim olduğu; Doğudan Batıya, Güneyden Kuzeye organik ürünlerin var olduğu doğal tatlarla hazırladığımız, mevsimine göre 95 çeşit soğuk meze ve bir o kadar da ara sıcaklarımıza ilave olarak günlük taze mevsimine göre balık çeşitleri ile birlikte siz değerli misafirlerinize hizmet vermeyi ilke edindik. Mevsimine göre her çeşit ege otundan harmanladığımız katkısız ot tabağımızı ve özel Bitki köklerinden hazırladığımız buğulama sosu Türkiye’nin doğusundan tamamen organik Urfa kırmızı acı biberi ve organik domates salçası ile harmanladığımız mezelerimiz siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunulmuştur.

Cundalı Balık

Ayrıca Türkiye’nin Kuzey’inden hakiki Artvin mısır unu ile işlediğimiz organik Karadeniz mısır ekmeği çeşitli Ege otlarıyla harmanlanmıştır. Buna ilave olarak yine Türkiye’nin Kuzeyinden ağzınızın tadı hiç eksik olmasın diye hakiki Laz böreği siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunulmuştur.

Cundalı Balık

Adres: İstanbul Caddesi Nazlı Sokak No:28 Gökmahal Girişi B Blok Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 04 62

Web Sitesi: cundalibalik.com.tr

Instagram: cundalibalik

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 01.12.2018 11:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.