GÖKTÜRK MUHTAR ADAYI KENAN SEDEF YÖNETİM EKİBİYLE BULUŞTU

Göktürk muhtar adayı Kenan Sedef bugün gerçekleşen kahvaltı organizasyonunda Yönetim Ekibi ile bir araya geldi

18 Mart 2019 Pazartesi 14:08
782 Okunma
GÖKTÜRK MUHTAR ADAYI KENAN SEDEF YÖNETİM EKİBİYLE BULUŞTU

Göktürk Mahalle Muhtar Adayı Sayın Kenan Sedef, Mevlana Balık’ta organize ettiği kahvaltı organizasyonunda Yönetim Ekibi ve dostlarıyla bir araya geldi.

Gerçekleşen kahvaltıda Göktürk ile ilgili düşüncelerinden ve planlarından bahseden Kenan Sedef; “Son 10 yıldır Göktürk belediyelikten çıktıktan sonra üvey evlat muamelesi görmeye başladı. Herşey kötüye gitti; alınan vergilerle Göktürk’ümüze yapılamayan işler yüzünden biz hep eksik kaldık.

Muhtarlığımız Göktürk için bir çözüm aracı kullanılacak, örneğin 2 sene önce Göktürk’te hırsızlık çoktu 60,70 günde bir 110'a yakın vukuat oluyordu. Bu hırsızlıklar korunaklı sitelerde gerçekleşiyordu, bizler de site müdürleri olarak durumu emniyet müdürlüklerine, belediyeye ve valiliğe ilettik ancak bir sonuç alamadık. Eğer o zamanlar bu birimlere muhtarlığımızla gitmiş olsaydık karşılarında bir kurum olacağından belki sonuca daha çabuk ulaşabilirdik.

Göktürk 36 bin nüfuslu büyük bir yerleşim yeri, seçimi alısak bir komisyon kurup Göktürk’ümüzü sosyal, kültürel ve çevresel aktivitelerle geliştirmek için çalışacağız. Asıl amacımız Göktürk’ü yeniden belediye yapabilmek bunun için herkesten desteklerini bekliyorum. “ dedi.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 19.03.2019 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24