Göktürk Dergisi Genel Müdürü Murat Çelikel, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Sn. Onur Yılmaz'ı ziyaret etti!

Göktürk Dergisi'nin Genel Müdürü Murat Çelikel, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Yılmaz'ı ziyaret etti. Sn. Onur Yılmaz'a, Göktürk Dergisi'ne yaptıkları destek ve katkılardan dolayı "3. Yılın En'leri Ödül Töreni" özelinde plaketini sundu.

11 Kasım 2021 Perşembe 12:57
1438 Okunma
Göktürk Dergisi Genel Müdürü Murat Çelikel, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Sn. Onur Yılmaz'ı ziyaret etti!

Göktürk Dergisi Genel Müdürü Murat Çelikel, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Onur Yılmaz'a Göktürk Dergisi'nin "3. Yılın En'leri Ödül Töreni" için yaptığı katkıları için teşekkür etmek amacıyla  "Göktürk Dergisi 5. Yıl Teşekkür Plaketi" yazılı bir plaketi sundu. 

Göktürk Dergisi ekibi olarak, Boğaziçi Yönetim A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü Sayın Onur Yılmaz'a katkı ve desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

Göktürk Dergisi 3. Yılın En'leri Ödül Töreni

Göktürk Dergisi'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘‘Yılın En’leri Ödül Töreni’’ 23 Eylül 2021 tarihinde İstanbul Kemer Country Hotel'de gerçekleşti. Kurulduğu ilk günden bu yana birbirinden renkli ve eğlenceli organizasyonlara imza atan Göktürk Dergisi, bu organizasyonda da başarıya imza attı.
Göktürk Dergisi ekibi ve Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi Ümit Öner tarafından büyük bir özveriyle düzenlenen “3. Yılın En’leri Ödül TöreniMerve AKINCI’nın sunumuyla yapıldı.
 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 15.11.2021 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.