Ev Yapımı Eşsiz Lezzetleriyle Göktürk’teki Uğrak Noktanız: MİA

25 yıllık sektörel deneyimiyle Temmuz ayından itibaren Göktürk’te adından söz ettiren ‘‘MİA Ev Yapımı Eşsiz Lezzetler’’; birbirinden güzel yemek ve tatlılarla sizleri lezzetli bir yolculuğa çıkarıyor.

26 Aralık 2019 Perşembe 17:58
1532 Okunma
Ev Yapımı Eşsiz Lezzetleriyle Göktürk’teki Uğrak Noktanız: MİA

MİA Eşsiz Lezzetler, bireysel ve tüzel yemek siparişlerinizi en lezzetli şeklide sizlere ulaştırıyor. Ayrıca grup toplantıları, organizasyonlarınızda size çeşitli hizmetler sunan MİA; ihtiyaç duyabileceğiniz her noktada yanınızda.

Butik tarzı hizmet veren MİA Eşsiz Lezzetler; tatlı ve tuzlu kurabiyeleri, kekleri, zeytinyağlıları, ev yemekleri ve daha birçok geleneksel Türk mutfağı ürünleriyle sizi lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Türk mutfağının yanı sıra Dünya mutfağından da birçok seçenek sunan MİA; özel kremalı cheesecake'ler, ekler çeşitleri, macaron gibi ürünlerle istekleriniz doğrultusunda çalışmalar yapıyor.

İletişim:

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Camii Sokak, Numara:17/B, Göktürk/ İstanbul

Telefon: 0535 979 63 18

Instagram: mia_essizlezzetler

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.12.2019 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.