ETİLER’DE 20 YILI AŞAN DENEYIMİN ÜRÜNÜ: HAIRLINE 2. ŞUBESİYLE GÖKTÜRK’TE

Hairline Etiler’de yüksek müşteri memnuniyeti sonrası aldıkları olumlu geri dönüşler sonucu 2017 yılında kuruldu. Alanında 20 yılı aşan aile bireylerinden oluşan ekibiyle Hairline, Göktürk’te 2. Şubesini 2019 yılında açtı.

06 Ocak 2020 Pazartesi 15:01
1037 Okunma
ETİLER’DE 20 YILI AŞAN DENEYIMİN ÜRÜNÜ: HAIRLINE 2. ŞUBESİYLE GÖKTÜRK’TE

Hairline için müşterilerini memnun etmek ve kaliteli bir işlem uygulamak en önemli detay. Salonu ziyaret eden müşterileri dinledikten sonra önerilerde bulunarak karşılıklı fikir alışverişi sonrası işlemleri uyguluyorlar. Böylelikle müşteriler ne istediklerini bilmeseler bile salondan çıkarken ne istediklerini bilerek ve memnun bir şekilde ayrılıyorlar. Hairline ekibi sektördeki uzun süreli deneyimine samimiyeti de katarak aile sıcaklığını sizlere hissettirmeyi başarıyor.

GENİŞ RENK SEÇENEKLERİYLE CND SHELLAC ÜRÜNLERİ KULLANILMAKTADIR

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, 1/Ata Sokak, numara 2A/3 , İSTANBUL

Numara: 0212 322 47 07

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.