Estemia Corono Virüs Nedeniyle Faaliyetlerini Tedbir Amacıyla Durdurdu

Estemia Sağlık Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda tedbir amaçlı geçici bir süre kapalı olacak.

18 Mart 2020 Çarşamba 12:18
1046 Okunma
Estemia Corono Virüs Nedeniyle Faaliyetlerini Tedbir Amacıyla Durdurdu

Estemia Sağlık Bakanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda tedbir amaçlı geçici bir süre kapalı olacak. Estemia'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde.

"ESTEMIA olarak önceliğimiz çalışanlarımızın ve misafirlerimizin sağlığıdır. Geçtiğimiz günlerde küresel sağlığı tehdit eden Covid 19 virüs için (coronavirus) günlük,haftalık ve aylık olarak yaptığımız dezenfeksiyon işlemlerini ve aldığımız önlemleri sizlerle paylaşmıştık. Ancak TC İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelge doğrultusunda TC Sağlık Bakanlığı’nın aldığı karara istinaden Estemia bir sonraki talimata kadar17.03.2020 tarihi itibarıyla Geçici süre ile kapalı olacaktır. Kapalı olduğumuz süre boyunca paket sahibi misafirlerimizin süreleri uzatılacaktır. 
Estemia olarak toplum sağlığını her konunun üzerinde tuttuğumuzu belirtmek isteriz. Tekrar açıldığımız gün itibarıyla operasyonumuz devam edecek olup misafirlerimize en iyi standartlarda hizmet sunmaya devam edeceğiz. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla"

Toplum sağlığına olan duyarlı davranışlarından ötürü Estemia işletmecileri Faruk Emre Kürklüoğlu ve Canan İstanbullu Kürklüoğlu‘na teşekkür ederiz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 18.03.2020 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.