DryHair ile Güzelliğin Kuralı Yok

Kadir Bay ve Fevzi Yalçın tarafından kurulan DryHair, saçlarla ilgili kuralları ortadan kaldırarak kişiye özel güzelliği ortaya çıkarmak için kapılarını misafirlerine açtı.

07 Nisan 2021 Çarşamba 13:27
881 Okunma
DryHair ile Güzelliğin Kuralı Yok

Kadir Bay ve Fevzi Yalçın tarafından kurulan DryHair, saçlarla ilgili kuralları ortadan kaldırarak kişiye özel güzelliği ortaya çıkarmak için kapılarını misafirlerine açtı. 12 Mart tarihinden beri misafirlerini ağırlayan DryHair “güzelliğin kuralı yoktur” mottosuyla işlemleri gerçekleştiriyor.

DryHair kurucuları, salon tasarımlarını düşünürken nelere dikkat ettiklerini şöyle açıkladılar; “salon tasarımını düşünürken kadınların nasıl bir mekanda keyif alarak tazelenmek, yenilenmek ve daha iyi hissedeceklerini hayal ettik. Kullandığımız ahşap ve mermer gibi doğal malzemeler ile samimiyet ile harmanladığımız salonumuzda beyaz rengi hakim renk olarak tercih ettik. Beyazın hijyen ve ferahlık algısını baskın tutması belirleyici etken oldu bizim için. Sarının dokunuşu ile de harekete geçmeyi ve enerjiyi yansıtmayı hedefledik.”

DryHair Göktürk’ü ziyaret ettiğinizde aklınızdaki kuralları yıkmanızda fayda var. Farklı bir yaklaşım ile kişinin güzelliğini ön plana çıkarmayı hedefleyen işlemleri gerçekleştiren DryHair, salonu ziyaretiniz sonrası sizleri daha keyifli ve enerjik bir şekilde uğurlamak için bekliyor.

DryHair Göktürk

Adres: İstanbul Caddesi Arcadium Sitesi No:2A Göktürk-Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0534 850 23 80 - 0212 8434357

Instagram: dryhair

Web Sitesi: dryhair.com.tr

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 09.06.2021 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.