Die Baeckerei İle Alman Lezzetleriyle Tanışın

Göktürk'teki ilk Alman Türk fırını ve Pastanesi Anna's Bakery, ismini Die Baeckerei olarak değiştirdi ve bizlere hizmet vermeye bu isimle devam ediyor, özel lezzetleri ile sizleri Alman lezzetleri kokulu mutfağına davet ediyor!

22 Ekim 2021 Cuma 12:41
1945 Okunma
Die Baeckerei İle Alman Lezzetleriyle Tanışın

Yedi yıl önce Göktürk'te ilk Alman Türk Fırını ve Pastanesi olarak açılan Anna's Bakery, artık "Die Baeckerei" ismiyle hizmet veriyor. Sevilen Alman lezzetlerine ilaveten, çok zor bulunan 85 yıllık özel ekşi mayadan yapılan karabuğdaylı, siyez, glutensiz, brioche gibi ekmekler ile ürün yelpazesini genişleten Die Baeckerei, aynı zamanda pastane ürünleri ve catering hizmetleri ile de tercih ediliyor.

Die Baeckerei, aynı zamanda Quentin Tarantino'nun "Inglourious Basterds" isimli filminde yer alan ve akıllarda büyük yer edinen "Apfelstrudel" tatlısını da menüsünde sizlere sunuyor, kesinlikle önerdiğimiz bir tat.

Christoph Waltz Too Cute | Christoph waltz, Waltz, Film

Ve unutmayın:“Attendez la crème [Wait for the cream]”

 

  

Tamamı ekşi maya ile üretilen ekmekleri, okuldan gelen çocuklarınız için enerji tazeleyici atıştırmalıkları, özel gün ve kutlamalarınızda kaliteli malzemelerden oluşan pasta ve kekleri mevcuttur. Siparişleriniz için bir telefon kadar uzağınızda.

İletişim

Tel: +90 212 322 7832

Adres: İstanbul – Göktürk Merkez Belediye Cd. / Yücel Sk. (Şen Sk.)
Kemerlife Çarşı No: 26/217

instagram: diebackerei.gokturk

Çalışma Saatleri: 08: 00 - 20: 00

Dinlenme Günü: Salı

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 04.11.2021 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.