Deniz Köken ile Göktürk Üzerine Sohbet Ettik!

Göktürk Dergisi olarak Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik

25 Ocak 2019 Cuma 14:12
995 Okunma
Deniz Köken ile Göktürk Üzerine Sohbet Ettik!

Göktürk Dergisi olarak AK Parti Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Deniz Köken ile güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbette Köken Göktürk ile ilgili sorularımıza da yanıtladı.

Deniz Köken öncelikle Göktürk’ün kendi içerisinde sosyal donatılarıyla yaşanabilir bir hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Esnaflarla görüşmesi sırasında da acil ihtiyaçların saptandığı belirten Deniz Köken özellikler ulaşım ve otopark sorunlarına dikkat çekti.

Göktürk’e yönelik kapsamlı projeleri olduğunu belirten Deniz Köken aciliyetli ihtiyaçların daha önce çözüme kavuşturulması gerektiğini vurguladı.

Anketler ile ilgili sorduğumuz soruya Deniz Köken

“İlçemiz ile ilgili bir anket yok. İlçemizde sorunlar ile ilgili bir anket yaptırdım. Resmi sonuçlar henüz elime ulaşmadı. Ancak bir sıralama yaptığımızda ulaşım, trafik ve otopark ile ilgili sorunların daha ön plana çıktığını gördüm.” Şeklinde yanıt verdi.

Eyüp, Alibeyköy ve Göktürk gibi bölgelerdeki ulaşım sorunun çözmek için yeniden bir ulaşım planı yapılacağını aktaran Deniz Köken

“İlçemizde Göktürk’ün dışında da Alibeyköy ve Eyüp bölgelerinde de ulaşım ile ilgili sorunlar var. Herkes kendi bölgesindeki sorunları dile getiriyor. Ancak bizim bir plan ile bu sorunların bir fotoğrafını çekmemiz lazım ki sorunları çözmek adına daha net tespitler yapabilelim. Sonraki süreçte de vatandaşlarımızın fikirlerini alarak doğru çözüme ulaşabilelim. ”

Göktürk Dergisi olarak Deniz Köken'e seçim sürecinde başarılar dileriz.

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 25.01.2019 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.