CHARLOTTE'S

06 Mayıs 2019 Pazartesi 14:55
1050 Okunma
CHARLOTTE'S

Charlotte’s 5 yıl önce Kuşadası’nda bir otelin bünyesinde doğdu. İki Göktürk sakini arkadaş olarak aynı samimiyeti inşa edebilecekleri, evinizdeymiş gibi hissedip keyifli ve kaliteli zaman geçirebileceğiniz ve bunun yanında zaman içinde içerik olarak devamlı geliştirebilecekleri bir mekân hayal ettiler. Ve Göktürk için Charlotte's ortaya çıktı. En önemli ilkeleri daima en lezzetliyi ve en kaliteliyi sunmak.

Charlotte’s sizlere lezzetli, el yapımı lezzetler ve Wineemotion ile 65 çeşit şarabı kadeh olarak deneyimleme şansını sunuyor. Zengin yemek ve şarap menüsünün yanında alkollü – alkolsüz onlarca çeşit kokteyl ile sizlere lezzetli bir sunum hazırlayan mekan keyifli vakit geçirmeniz için tüm imkanları sağlıyor.

Bunların yanında Türkiye’de sadece sayılı şarap üretim hanelerinde olan özel bir şarap servis hizmetine sahip olan Charlotte’s bu şekilde açılmış şarapların tazeliğini 30 güne kadar korumasını sağlıyor.

İlerleyen zamanlarda Kokteyl Workshopları, Şarap Tadım etkinlikleri ve özel organizasyonlar ile önce Göktürk sakinleriyle daha sonra da tüm İstanbul ile buluşmayı planlıyorlar...

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.