Cem Gıda ve Tekel Göktürk Sakinlerinin Hizmetine Açıldı!

Cem Gıda ve Tekel Göktürk Sakinlerinin Hizmetine Açıldı!

26 Mayıs 2021 Çarşamba 14:04
2389 Okunma
Cem Gıda ve Tekel Göktürk Sakinlerinin Hizmetine Açıldı!

Göktürk Bölgesi’nde faaliyetlerine yeni başlayan Cem Gıda ve Tekel, güler yüzlü hizmet ve müşteri memnuniyeti odağıyla Göktürk sakinlerine kaliteli bir hizmet sunmayı vaad ediyor.

Geniş ürün çeşitliliğine sahip Cem Gıda ve Tekel, ürün yelpazesini çeşitlendirerek genişletmeye devam edeceği bilgisi aktardı.

İç alan tasarımının ferah olduğu Cem Gıda ve Tekel’de almak istediğiniz ürünleri içeri girdiğiniz andan itibaren rahat bir şekilde görerek seçebilirsiniz. Böylece neyin nerede olduğu ile ilgili bir zaman kaybından kurtulmuş oluyorsunuz.

Cem Gıda ve Tekel’de sıcak yaz günlerinde evinizin konforundan vazgeçmemeniz için paket servis imkanı da sunuluyor. Hızlı ve titizlilikle gerçekleştirilen paket servis teslimatlarında da memnuniyet birinci planda.

Cem Gıda ve Tekel

Instagram: cemgidatekel

Telefon: 0212 322 05 92 (bilgi ve paket servis)

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 26.05.2021 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.