BURCU ADAL KÖSE

06 Mayıs 2019 Pazartesi 15:35
1213 Okunma
BURCU ADAL KÖSE

Ben Burcu Adal Köse. Spiritüel psikolog olarak tanımlıyorum kendimi. Psikoloji benim yıllardır okuduğum ve araştırdığım bir konu oldu. Kişisel gelişime gelene kadar öncelikle irdelenmesi gereken konunun genetik olduğunu düşünüyorum. Her şey genetik ve her şey soy derim hep. Bu regresyon ile geçmiş yaşamların şahlandırma çalışmalarıyla genetik bilgiye ulaşıyoruz. Hayatımızı şekillendiren ruhsal tekamüldür. Tekamüle şekil veren de tefekkürdür. Tefekkür etmeden neyi neden yaşadığınızı bilemezsiniz. Her şeyin bir sebebi vardır. Tesadüf yoktur. Anneden babadan aktarılan bilinçaltı kodları dna ve hücrelerimize aktarılır ki bu çocuk cenine düştüğü günden bu yana hayatımıza yön verir. Toplumsal ve kolektif bilincimize etki eden tüm düşünce ve duygulardan yola çıkarak en dipteki kök inancı bulup sorunun kökenine inmeyi ve duyguları şifalandırmaya regresyon diyoruz. Her şey bir düşünce ile başlar duygulara dönüşür. Ve de sonra hislere. Haliyle de hayatimizi etkileyen kararlar almaya kadar gider. Regresyon ile hayatımız değişir. Kendimizi fark etmeye başlarız. Şifa sürecinde bu hangi konu olursa olsun maddi yâda manevi negatif bir inançtan dolayı olumsuzu hayatımıza çekiyoruz. Olumlu düşün demek tek başına yetmez. Tüm negatifliklerden arınmak gerekir. Arınma ve şifa niyetlere giden yoldur aslında. Temiz bir bilgisayara çok rahat veri yüklersiniz. İşte beynimizde böyle çalışıyor. Temiz berrak bir zihne kodlama yapmak kolay olur. Bu kodlama niyetlerdir. Niyetlere geçmeden önce şifa arınma sonrasında dna ve hücreye olumlu kodları yükleyerek amaca ulaşırız. Tabi ki bu süreçte çakra meditasyonlari yapmak dua ve esmaül hüsna okumalari yapmakta dna ve hücrelerin yapısını gerçekten değiştirir. Çünkü biz Allah'ın zerreleriyiz. Enerji diye bahsettiğimiz salt fiziksel beden değildir. Eterik duygusal zihinsel bedenlerimizde mevcuttur. Ve ilk bilgi insana eterik bedende kodlanır. İste tüm bedenlere müdahale ederek niyet ettiğimiz huzurlu sağlıklı bolluk içinde mutlu bir hayatı yaşamak için bilinçaltına ulaşıp dna ve hücrelere yeni verileri kodlamamız gerekir. Bağımlılıklardan tutunda her konuda iyileşmeyi sağlayacak yegane enerji çalışmasa kök sebebe ulaşmaktır. Sorunlu bir insanın önce sağlıklı düşünüyor ve sağlıklı yaşıyor olması gerekir ki sağlıklı kararlar alabilsin.
 

Çalışma alanlarım

regresyon(geçmiş yaşam şahlandırması)

Dna ve hücre kodlama

İkili ilişkilerde koçluk

Çakra meditasyonlarıyla dengeli bir ruhsal yaşam oluşturma

Alkol bağımlılığının ilaçsız tedavisi

İlahi enerji aktarımı (deeksha) seanslarıyla niyet ve hedeflere ulaşma

Ve manevi olarak kuvvetli olduğunuzda tüm ilişkileriniz ve hayatiniz olumlu yönde değişir. Maneviyat demek ruhsallık demektir. Ruhsal olan iç benliğinizdir. İÇİNİZDE BARINDIRDIĞINIZ NEYSE SİZ O 'SUNUZ. ÖNCE Olmak gerekir. Ve içselleştirmek. Unutmayınız ki bilinçaltımız hayatımıza sekil veriyor.

0530 489 47 77

[email protected].

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.05.2019 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24