Assosta Kimdir?

Sizleri köyün ve organikliğin lezzetli tadı ile bir araya getirecek olan Assosta, Kemerburgaz'da sizlerle birlikte! Peki nedir bu Assosta? Gelin berâber bakalım.

22 Ekim 2021 Cuma 10:35
652 Okunma
Assosta Kimdir?

Kuzey Ege'ye has nefâseti, ve lezzetleri artizan usüllerle ürettikleri mezeleri, ekmek üstüleri ve sosları, yarı-konserveleme tekniği ile koruyarak kavanozlarda kullanıma hazır hale getiriyor, en hızlı şekilde adrese teslim ulaştırıyorlar.

Kuzey Ege'nin güneşiyle, suyuyla, toprağıyla yetişmiş doğal ürünleri, temiz ve âdil üretim yapan küçük üreticilerden temin ediyorlar.

Özenle seçtikleri bu ürünleri evde geleneksel yöntemlerle işliyor, günün her saati sofrada sunuma hazır, katkısız artizan meze ve ekmek üstü lezzetler haline getiriyorlar.

Poyrazlı gün batımlarını damaklarınızda bir lokma ile hissettirmeyi hayal eden bir kadın girişimi olan Assosta, geleneksel lezeetleri yepyeni sunumlarla sofralarınıza taşıyorlar.

      

      

      

Kuzey Ege'nin kendine has karakterini kent sofralarına taşıyıp küçük üreticinin kekik kokan elinden tabağınıza, en kısa şekilde ulaşsın.

İklimiyle şâirlere ilham olan Kuzey Ege’mizde özenle yetişen ürünleri neşenize eşlik etsin, sağlıkla, afiyetle, nefasetle tüketilsin…

Besin Değerlerini Koruyabilmek İçin Yapılan İşbirliği!

Ürünlerinin lezzeti, içeriğinde bulunan güçlü gıdalarla sağlanıyor.

Ürünlerin en doğalını seçmeyi, pişirme ve gıda hazırlama aşamalarında katkısız, doğal ve maksimum fayda sağlayan teknikler kullanabilmeyi, Beslenme ve Diyetisyen Danışmanları Slimming Center Suadiye’nin Kurucusu Funda Taşçı Turan ve gencecik fidan, diyetisyen Ayşe Ece Turan ile birlikte geliştirdiler.

Funda ve Ayşe Ece, yepyeni reçeteleriyle, beslenme önerileriyle, doğanın bize hediye ettiği besinin kalitesinin korunmasına yönelik tavsiyeleriyle ilk günden beri Assosta ile berâberler.

Diyetisyenleriyle diyaloğa geçerek kendilerine sorularınızı yöneltmek isterseniz:

Kemerburgaz Adres : Mimar Sinan Mah. Tevfik Efendi Sok. 28-1 Kemerburgaz Eyüp/İstanbul,

İletişim

Instagram: assosta_bites

Tel : 0542 416 96 86

Mail : [email protected]

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 29.10.2021 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.