TÜMKİAD: "EKONOMİYE CİDDİ KATKI SAĞLADIK"

TÜMKİAD (Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği) İstişare toplantısı düzenledi. Toplantıya çok sayıda iş insanı ve girişimciler katıldı.

10 Şubat 2020 Pazartesi 14:02
823 Okunma
TÜMKİAD: "EKONOMİYE CİDDİ KATKI SAĞLADIK"

 TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ‘’Türkiye’nin iş dünyasındaki yeni yüzü, kurulduğu günden beri bu ülkenin yeni yüzlere, yeni isimlere ihtiyacı var. Allaha hamt olsun kurulduğu günden bugüne ülkemize ekonomiye ciddi katkı yaptık. Devletimizin milletimizin yanında olan bir sivil toplum kuruluşuyuz. İş insanı Mustafa Şatıroğlu da ‘’TÜMKİAD olarak buradaki çalışmalara destek vermek üzere zaman zaman toplantılara katılıyorum istişarelerde bulunuyorum sağ olsunlar istişare kurulumuzun başında sizi görmek isteriz diye bir ricaları oldu Başkan Nihat Bey tarafından böylelikle bugün ki toplantıya gelmiş bulunuyoruz. Umarım başarılı olurlar’’ dedi.

Hüseyin Altunbaş ‘’Genç girişimcilere Türkiye nin ihtiyacı var. Sivil Toplum Kuruluşlarına emek veren arkadaşlarımıza gerçekten teşekkür etmek lazım ’’diye konuştu.

Habib Babar

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24