Son Dakika! Bakan Varank: Piyasalardaki Dalgalanmaları Bertaraf Ettik

Son dakika! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ağustos ayında tüm ekonomik temellerimizden bağımsız bir dış şokla karşılaştık. Yerinde müdahalelerimiz sayesinde piyasalardaki dalgalanmaları bertaraf ettik." dedi.

23 Şubat 2019 Cumartesi 12:27
660 Okunma
Son Dakika! Bakan Varank: Piyasalardaki Dalgalanmaları Bertaraf Ettik

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, piyasalarla ilgili açıklamada bulundu. Varank, yerinde yapılan müdahalelerle piyasalardaki dalgalanmaların bertaraf edildiğini söyledi.

Bakan Varank şu açıklamaları yaptı:

"DIŞ ŞOKLA KARŞILAŞTIK"

"Ağustos ayında tüm ekonomik temellerimizden bağımsız bir dış şokla karşılaştık. Yerinde müdahalelerimiz sayesinde piyasalardaki dalgalanmaları bertaraf ettik.

"KAMUDA YERLİ MALINI TEŞVİK EDECEĞİZ"

Kamuda yerli malı alımını daha güçlü teşvik edeceğiz. Biliyorsunuz ortada bir mevzuat var fakat maalesef aksayan yönler söz konusu. Daha sade ve verimli bir düzenleme üzerinde çalışıyoruz. Kamunun oluşturacağı ölçek, yurt içi üretimin nitelik ve nicelik açısından gelişmesine liderlik edecek"

DHA

Son Güncelleme: 23.02.2019 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24