Özne'de Yeni Nesil Eğitim ve Öğretim Planlama Sistemi

Begüm Şenbağ Göktürk Dergisi ve www.gokturkdergisi.com okuyucuları için "Yeni Nesil Eğitim Ve Öğretim Planlama Sistemini" kaleme aldı

17 Temmuz 2019 Çarşamba 14:27
1012 Okunma
Özne'de Yeni Nesil Eğitim ve Öğretim Planlama Sistemi

Geleneksel akademik öğretim ve sınavlara hazırlığa ,yeni nesil bütünsel eğitim anlayışı ve danışmanlık sistemiyle dokunuş. Ülkemizde sık yaşanan eğitim sistemi ve müfredat değişiklikleri , takviye programlarında da yeniliklere gidilmesini sağlamıştır. Yurtiçi ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı anlayışı da bu değişikliklere ayak uydurmaya başlamalıdır. Bireyin merkez alındığı; bireysel ilgi ,yetenek ve yatkınlıkların farkındalığıyla hareket edilen yönlendirmelerin yapıldığı programlardan alınan verim çok yüksektir. Bu nedenlerle biz okul öncesi yaş grubu itibariyle vermeye başladığımız danışmanlık programlarımızda önceliği öğrenciyi iyi tanımaya veriyoruz. 

Devamını okumak için tıklayın =>> Özne'de Yeni Nesil Eğitim ve Öğretim Planlama Sistemi
 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 30.11.2019 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24