Mahalli İdareler Görevde Yükselme Sınavı Sonuçları Açıklandı Mı?

Mahalli idareler görevde yükselme sınav sonuçları için beklenen gün geldi. Yüzlerce adayın katılım sağladığı sınavın 23 Eylül tarihinde sona ermesinin ardından gözler, İçişleri Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği sınavın sonuçlarına çevrilmişti.

08 Ekim 2018 Pazartesi 09:36
774 Okunma
Mahalli İdareler Görevde Yükselme Sınavı Sonuçları Açıklandı Mı?

Mahalli idareler görevde yükselme sınav sonuçları için beklenen gün geldi. Yüzlerce adayın katılım sağladığı sınavın 23 Eylül tarihinde sona ermesinin ardından gözler, İçişleri Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği sınavın sonuçlarına çevrilmişti. Anadolu Üniversitesi tarafından uygulanan mahalli idareler görevde yükselme sınavı tek oturumda gerçekleştirildi. Peki, mahalli idareler görevde yükselme sınav sonuçları nereden ve ne zaman açıklanacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Mahalli idareler personelinin görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavının tamamlanmasının üzerinden 15 gün geçmesinin ardından gözler sınav sonuçlarına çevrildi. Mahalli idareler görevde yükselme sınav sonuçları Anadolu Üniversitesinin resmi internet sitesi üzerinden erişime açılacak. İşte, adayların merakla beklediği sonuçlar hakkında bazı detaylar

MAHALLİ İDARELER GÖREVDE YÜKSELME SINAV SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

İçişleri Bakanlığı'nın, mahalli idarelerde görev yapan memurlara yönelik gerçekleştirdiği görevde yükselme sınav sonuçları, 8 Ekim Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi üzerinden erişime açılacak. Sonuçların bu ekran üzerinden açıklanmasının ardından sonraki duyuru, İçişleri Bakanlığı tarafından 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BU LİNKTEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ

SINAV 81 İLDE DÜZENLENDİ

81 ilde düzenlenen mahalli idareler görevde yükselme sınavı, 23 Eylül tarihinde gerçekleştirildi. Adaylar, 90 dakikalık sınav süresince her dersten 20 dakika olmak üzere toplam 60 soruya yanıt verdi. Sınav çoktan seçmeli test usulü ile gerçekleştirildi.

İnternet Medyası

Son Güncelleme: 08.10.2018 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24