KORAY VAROL AKADEMİ'DEN 23 NİSAN'A ÖZEL ETKİNLİK

“Dünya standartlarında bir eğitim” vizyonuyla 2019 yılında eğitim vermeye hazırlanan Koray Varol Akademi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukların şenliğine eşlik etti. Akatlar’daki “No:1903” tesislerinde Koray Varol Akademi sponsorluğunda gerçekleştirilen etkinliğe aileleri ile katılan çocuklar keyifli bir gün geçirdi.

24 Nisan 2019 Çarşamba 11:37
785 Okunma
KORAY VAROL AKADEMİ'DEN 23 NİSAN'A ÖZEL ETKİNLİK

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 99. yıldönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk ve dünya çocuklarına armağan ettiği tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Koray Varol Akademi sponsorluğunda, Akatlar’daki şehir kulübü “No:1903” tesislerinde düzenlenen şenlikle kutlandı.

Tüm gün süren ve en renkli teknolojik zihin oyunlarının yer aldığı etkinliklerde, çocuklar doyasıya eğlendi. “Neuroland”, düşünce gücü ile neler yapılabileceğini gösteren eşsiz bir deneyimi yaşama fırsatı sunarken, hayal makinesi “Dream Printer” ise, gelecek hayalleriyle ilgili gerçek bir tecrübe yaşatarak çocukları olumlu yönde odakladı.

Koray Varol Akademi, 2019-2020 eğitim öğretim yılında İstanbul Seyrantepe’deki yerleşkesinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde faaliyete başlıyor. Farklı beceri modellerine uygun, etkili ve başarı odaklı eğitim sistemi uygulayan Koray Varol Akademi, çocukların bireysel olarak çalışmasına imkan sağlayan ve yeteneklerini ortaya çıkarabileceği “yeni nesil eğitim” anlayışını benimsiyor. Koray Varol Akademi, seçkin eğitimci kadrosu, yeni nesil eğitim metotları, Türkiye’de eğitim sektöründe ilk defa uygulanacak çözüm odaklı yaklaşım ve DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü işbirliği ile başarmak isteyenlerin tercihi olmayı hedefliyor.

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner23

banner24