Koray Varol Akademi 2020’ye Merhaba ve Açılış Töreni Programı Düzenledi

Dünyaya açılan öğrenciler yetiştirmek amacıyla açılan Koray Varol Okulları, öğrencileri ve velileri yeni nesil eğitimle tanıştırmak adına 11 Ocak 2020 tarihinde saat 16.00’da ‘2020’ye Merhaba ve Açılış Töreni Programı’ düzenledi.

11 Ocak 2020 Cumartesi 18:31
1862 Okunma
Koray Varol Akademi 2020’ye Merhaba ve Açılış Töreni Programı Düzenledi

Başarı ve mutluluğu yaşam biçimi haline getirmiş, fark yaratan bireyler yetiştirmek misyonuyla faaliyet gösteren Koray Varol Okullarının düzenlediği açılış programına yoğun bir katılım gerçekleşti.

Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda çağdaş ve uluslararası eğitim standartlarını benimseyen Koray Varol Akademi; yabancı dil, teknoloji, bireysel ve sosyal gelişim alanlarında üst düzey donanıma sahip bireyler yetiştirmeyi ve Türkiye’nin önde gelen ve örnek alınan eğitim kurumlarından biri olmayı vizyonu haline getirmiş durumda.

Açılış programında konuşan Koray Varol, ‘‘ Uzun yıllardır eğitimin içerisindeyim. Güçlü bir ekibim var, uzun yıllardır onlarla çalışıyorum. Bizim adımıza gerçekten güzel ve kıymetli bir gün. En güzelini yapmak için bütün gücümüzle, bütün kalbimizle, bütün hayatımızla uğraşıyoruz. 44 tane il gezdim 180 bin civarında öğrenciye konuşma yaptım. 6 bin civarında öğretmene ücretsiz eğitim verdim. Özellikle çözüm odaklı eğitimle ilgili Finlandiya‘da İtalya’da eğitimler aldım. Ayrıca uzman psikologlardan bir sürü eğitim aldım. Bu kıymetli günde yanımızda olan psikologlarımıza, eğitmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ederim’’ dedi.

Birçok çocuğun yolunu aydınlatmak adına Koray Varol’dan geçtiğini belirten Uzman Psikolog Aynur Ünal, ‘‘ Koray Varol sayesinde bende birçok çocuğa ışık tutum. Siz bu okul anlamında değil aslında Koray Beye çocuğunuzu verdiniz. Koray Bey eğitime her anlamda yatırım yapan bir insan. Sadece okuluna yatırım yapmıyor. Binlerce insana dışarda eğitim veriyor. Okulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

İletişim

Adres: Hamidiye Mahallesi, Cendere Caddesi, No:61, Kağıthane, İstanbul

Web: www.korayvarolakademi.k12.tr

Telefon: 0212 213 00 12

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.