Göktürk Okullarıyla Geleceğimizi Şansa Bırakmayın

Yetenekleri doğrultusunda, eğitimde fırsat eşitliği sunarak, farklılıklara saygılı, yaratıcı ve iç disiplini yüksek bireyler yetiştirmek amacıyla eğitim serüvenine yön veren Göktürk Okulları, her çocuk “tektir ve özeldir” ilkesiyle Dünya merkezli çağdaş nesiller yetiştiriyor.

29 Şubat 2020 Cumartesi 13:42
1056 Okunma
Göktürk Okullarıyla Geleceğimizi Şansa Bırakmayın

Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığında, aile değerlerine uyan, akademik ve sosyal alanda eş zamanlı gelişimi hedefleyen bir kurum olan Göktürk Okulları, eğitim sektöründe öncü konumda olan butik özel eğitim kurumudur.

1200 m² kapalı, 1000 m² yeşil alanı ile çocuklarınızı düşünülerek onlar için tasarlanmış, eğitim teknolojisinde öncü ve yetkin bir okul olan Göktürk Okulları; anaokulu ve ilkokul olarak öğrencilerin ve siz değerli velilerin hizmetinde.


Sorgulayan, sosyal, başarılı, ahlaklı ve vicdanlı, iyi insanlar yetiştirmeyi amaçlayan okul, akademik büyümenin yanı sıra ruhsal büyümeyi de hedefliyor.

Geleceği emanet ettiğimiz çocuklarımızın hayatında önemli bir yeri olan 3-6 ve 7-10 yaş döneminde; güven içerisinde, iyi koşullarda, yetkin eğitmenlerle ve kaliteli bir eğitimin sağlanmasını hedefleyen Göktürk Okulları, onların geleceğine ışık tutuyor.

İletişim:

Adres: Mithatpaşa Mah. Serin Çıkmazı Sok.C Blok Apt. No:4
Göktürk / İSTANBUL

E-Mail: [email protected]

Web: https://www.gokturkokullari.com.tr/

Telefon: 0542 894 18 95-0212 227 64 25

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 06.07.2020 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.