Göktürk Bölgesinde Robert Koleji'ne Öğrenci Yerleştiren Tek Okul Biltes Koleji Oldu!

Göktürk Bölgesinde Robert Koleji'ne Öğrenci Yerleştiren Tek Okul Biltes Koleji Oldu!

14 Temmuz 2021 Çarşamba 16:56
1299 Okunma
Göktürk Bölgesinde Robert Koleji'ne Öğrenci Yerleştiren Tek Okul Biltes Koleji Oldu!

Eğitimci bir aileden gelen Can Uysal'ın 2015 yılında kurduğu Biltes Koleji bugünlerde 5 kampüsü ile Sadabad, Kemerburgaz, Vadistanbul ve Göktürk bölgelerinde anaokulu, ilkokul ve ortaokul seviyesinde eğitim vermekte. Zengin içerikli kütüphanesi, buz pateni pisti, resim atölyesi, teknoloji-tasarım derslikleri, bilgisayar ve fen laboratuvarları, spor salonu, müzik odası gibi derslere özel derslik ve alanlara ek olarak adab-ı muaşeret dersliği de bulunmakta. 

Sadece başarıya odaklanmayan Biltes Koleji "Çocuklarımız hem mutlu hem başarılı olsun" anlayışıyla ulusal ve ulusarası düzeyde yabancı dillere hakim, akademik, sosyal ve sportif başarılara imza atan genç nesiller yetiştirme hedefi doğrultusunda ilerliyor. Biltes Koleji Göktürk Kampüsü kısa sürede uyguladığı modelin başarılı olduğunu gösteren kurumlardan oldu. Göktürk bölgesinde Robert Koleji'ne öğrenci yerleştiren tek kurum olan Biltes Koleji mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmeye devam ediyor. 

Biltes Koleji Göktürk

Adres: Göktürk Merkez Mahallesi Belediye Caddesi No:15, Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 612 12 12

Instgagram: bilteskoleji

Web Sitesi: www.biltes.k12.tr

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 14.07.2021 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.