Çözüm, eğitim sektöründe 25 yıllık birikimi ile eğitim sektörüne yeni markalar kazandırmaya devam ediyor.

10 Temmuz 2020 Cuma 14:51
1267 Okunma
Çözüm, eğitim sektöründe 25 yıllık birikimi ile eğitim sektörüne yeni markalar kazandırmaya devam ediyor.

Öğrencilerin bilgi, beceri, dil, yetenek ve deneyimlerini geliştirmeye çalışan Çözüm Özel Öğretim Kurumu, onlara serbest zamanlarını değerlendirebilecekleri en ideal eğitim ortamını sunuyor.

Göktürk'te hizmet vermekte olan kişisel gelişim kursu şubesi modern tasarıma sahip sınıf ve ekipmanları ile bu yılda bölgesinin öncü kursu olma yolunda ilerliyor.

Okul derslerine takviye modülünü yalnızca 9-10-11-12 ve mezun öğrenciler için tasarlayan şubede nezih, sakin bir çalışma imkanı sunulan öğrenciler için başarı doğal bir sonuç oluyor. 

Üniversite hazırlıkta problem yok çözüm var  Sloganı ile çıktığı bu yolda değerli öğrenci ve velilere verdiği kaliteli hizmetin, gerçekleştirmeyi başardığı vaatleri ve ulaştığı başarının gururunu yaşıyor. 



Çözüm Özel Öğretim Kurumları, çeyrek asırlık eğitimcilik tecrübesi, milyonlarca öğrenciyi başarıya taşıyan yayınları, tecrübeli uzman öğretmen kadrosu, tüm Türkiye’ye yayılan kurumsal yapısı ve eğitime elverişli ortamlarıyla, geleceğinize doğru sağlam adımlarla yol almanız noktasında sizlerin ve çocuklarınızın yanında.

İletişim:

Adres: Göktürk Çözüm Özel Öğretim Kursu, Göktürk Mah. Çeşmebaşı Cad. No:1 (Carrefoursa Karşısı) Eyüpsultan/İstanbul

Telefon: 0212 322 6986 - 0555 090 4710 - 0555 035 4710

İnstagram:  @cozumgokturk



 

Göktürk Dergisi

Son Güncelleme: 10.07.2020 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.