Çocuğunuz kadar özgün “Bilfen Eğitim - Öğretim Modeli”

Okulculuk hizmetlerine 1972 yılında Ortaköy’deki Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesini devralarak başlayan Osman ÖZTÜRK, eğitim - öğretim faaliyetlerini 1988 yılından bu yana Bilfen markası adı altında sürdürüyor.

29 Şubat 2020 Cumartesi 15:13
1372 Okunma
Çocuğunuz kadar özgün “Bilfen Eğitim - Öğretim Modeli”

Bilfen adının bir marka olarak kullanıldığı ilk girişim olan Bilfen Lisesi ve Ortaokulu 1988 – 1989 eğitim - öğretim döneminde hizmete açılmıştır. Bir yıl sonra ise Bilfen İlkokulu ve Anaokulu eğitime başlamıştır.



Eğitime verilen değerin ve onun için gösterilen özenin doğal bir sonucu olarak elde edilen başarılar, markanın eğitim kalitesi ile öne çıkmasını sağlamıştır.



Köklü eğitim geçmişini ve eğitim kalitesini daha çok öğrenci ile buluşturma kararlılığı “Yeni başarılar için yeni okullar açıyoruz.” sloganıyla ivme kazanmış, kurucunun kendi gibi girişimci iki oğlunun da baba işine sahip çıkmasıyla Bilfen Okulları bugün; İstanbul, Ankara, Kayseri, Gaziantep, İskenderun, Antalya, İzmir ve Bursa’da bulunan 33 anaokulu, 19 ilkokulu, 18 ortaokulu ve 18 lisesiyle eğitime katkısı büyüyerek devam eden bir zincir hâline gelmiştir.

İŞETİŞİM:

ADRES: Küçük Çamlıca Mah. Üçpınarlar Cd. No : 89 34696 Üsküdar / İstanbul

E – POSTA: [email protected]

TELEFON: 444 99 42

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.