170 Yılı Aşkın Bir Geleneğe Sahip Yeni Nesil Okullarında Tanışma Günü

Yükselen bir nesil, aydınlık bir gelecek düsturuyla faaliyet gösteren Yeni Nesil Okulları, 29 Şubat 2020’de tanışma günü düzenledi.

29 Şubat 2020 Cumartesi 12:58
1504 Okunma
170 Yılı Aşkın Bir Geleneğe Sahip Yeni Nesil Okullarında Tanışma Günü

Kökleri 170 yılı aşkın bir geleneğe uzanan Yeni Nesil Okulları’nın düzenlediği organizasyon kapsamında velilere anaokulu, ilkokul ve ortaokulda verilen eğitimler hakkında çeşitli bilgiler sunuldu. Yapılan tanıtım toplantısının ardından okuldaki alanlar velilere tanıtılarak detaylı bilgiler verildi.

Ülkesinin çağdaş değerlerini özümsemiş nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Yeni Nesil Okulları, Öğrencilerine tam yetkin Türkçe eğitimi ile beraber, gerek akademik gerekse günlük konuşmalarında Fransızca’yı etkin seviyede kullanabilme becerisi sağlıyor. 4.sınıfta başlayan İngilizce dil eğitimi, öğrencilerin çift yabancı dil ile modern toplumda yer sahibi olmalarını destekliyor. Ayrıca bugünün ve geleceğin dili olan Kodlama eğitimi ile evrensel bir dil olan matematiğin teknolojik ifadesini anaokulundan ortaokul düzeyine kadar akademik sürece yansıtıyor.

Labelize bir eğitim ile öğrencilerin karşısına çıkan Yeni Nesil Okulları; Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi programlarına uygun olarak, çift dilli Türk ve Fransız dil ve kültürleri pedagojik bir anlayışla sunuyor.

Fransa Avrupa ve Dışişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilmiş olan LabelFrancÉducation, ana dili Fransızca olmayan ülkelerde çift dilli eğitim veren eğitim kurumları için uygun görülen mükemmellik markasıdır. Label, kurumların yüksek eğitim kalitesiyle beraber, eğitim kadrosunun da mükemmelliğini tesciller.

LabelFrancÉducation sertifikası, Yeni Nesil Okullarında verilen Fransızca dil kültür eğitiminin mükemmelliğini tescil etmenin yanı sıra, okuldan mezun olan öğrencilere ve velilerine dünya standartlarının şartlarına cevap veren bir eğitim aldığının garantisidir.

İLETİŞİM:

Adres: Özel Yeni Nesil Okulları, Bahçeköy Yeni Mah, Hunca Cad. No:16/1 Sarıyer 34473 İstanbul

Telefon: 0212 263 78 46

e-mail: [email protected]

Göktürk Dergisi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.